• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mikemekis

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
čestitam na kupnji
koliko ima ks.
koja je godina
to je Fiat 90-90
-90ks
-1990.god.

...bude još slika za koji dan to je slikano danas na brzinu dok sam bil na tehničkom...

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,293
kolega čestitam na prinovi. samo nek on dugo služi bez kvarova :D
to je 5 cilindara motor?
brza getriba ili standardna'....

B

BAGERISTA

Guest
Lipo,,,evo na motoru,,,koji je stvarno lip,,,,i nek dugo služi,,,,a i na fiatu,,koji je jako ljep.....:p
Koliko je konja,ta beštija,,,i dali ima 24+12 hi-lo,,ili mijenjač 12+12,obični..i nek te dugo služi bez greške...:partyman:

Evo danas sam sazna neke stvari uvezi tih traktora,,,,ali da mi se još neke stvari jave i potvrde,,,pisat ču ih u temi,,od fiata,,pa da svi koji su vlasnici fiata,,,mogu pročitat....:partyman::partyman:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
kolega čestitam na prinovi. samo nek on dugo služi bez kvarova :D
to je 5 cilindara motor?
brza getriba ili standardna'....
da 5 cilindri je,bez turba 90 ks...

a getriba ima 3 grupe po 5 brzina + rikverci,pa vi sad računajte:lol:,a ide malo prek 40km/h,barem tak veli moj stari ,vozil se malo z Audiom danas iza mene dok smo išli doma:roll:

fala na lijepim željama

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh