• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mikemekis

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
jesem, a kaj si iti bil tam :?: :?: :?: :?:

ja i još dvojica, bratić i pajdo z sela i puna prikolica stočnog ak se sječaš :lol: :lol: :lol:

jos sem i kapu osvijil, i denes sam ju na sastanku osvojil, sad imam 2 :mrgreen:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
ŠANANA kaže:

ja i još dvojica, bratić i pajdo z sela i puna prikolica stočnog ak se sječaš :lol: :lol: :lol:

jos sem i kapu osvijil, i denes sam ju na sastanku osvojil, sad imam 2 :mrgreen:

hehe kak so se lepo drocali na prikolici dok si je popeljal :lol: :lol: :lol:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
Mike kaže:
ŠANANA kaže:

hehe kak so se lepo drocali na prikolici dok si je popeljal :lol: :lol: :lol:

a bome jesu, ja ga ne šparam na gasu, koliko ide, ide pun gas :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
evo jučer je bila proslava 10 godišnjice osnutka naše SRM Udruge,pa evo par slikica

ovo je bilo tele simentalac oko 140 kg žive vage :lol:

pa je bilo malo govorancije dok je većina brbljala ili drijemala(poput Ivana Hodalića)

a bilo je drugih gostiju (neke možda neko od vas i pozna)

i pred kraj službenog dijela nam je uručena plaketa od strane gosp.Poljaka ravnatelja HSC-a(na slici naš predsjednik ju drži)

posle službenog dijela jedi i pij kolko ko može :lol: ,a imali smo i domaće tamburaše,ali to je bilo već navećer tak da sam,naravno zaboravil zeti fotića pa ih nesem poslikal :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ŠANANA

Dobro znana faca
Tu od
23 Sij 2008
Poruka
12,734
A koje je zapravo značaenje SRM Udruga :?: :?: :?:

Jel bil i cabage :?:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
ŠANANA kaže:
A koje je zapravo značaenje SRM Udruga :?: :?: :?:

Jel bil i cabage :?:
Stočarsko-Ratarsko-Mehanizacijska Udruga...a ne ga bilo,valjda ga žena ne pustila samoga,ili on nju :lol: :lol: :lol:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
da se pofalim ;) ...nova "stara" mjuza v mojemu Zeki (radia sem z golfa prebacil)sad lepo svira mp3 do mile volje... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
p7010528.jpg

p7010529.jpg

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
..ja.. kaže:
imas dobar tapicirung na krovu ;) :)
hehe,hvala...to je naknadno umetano od jednog starog šatorskog krila jer je orginalni bil skroz ofucan pa sam dal susjedu da mi to presvuče :mrgreen:

ŠANANA kaže:
To bi značilo da je golf dobil novoga radia??? :D
je pak naravno 8) :lol:

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,386
Mike kaže:
hehe,hvala...to je naknadno umetano od jednog starog šatorskog krila ..

znam da je satorsko,zato i kazem ;)
takve stvari uvijek dobro dodju. mi smo od njega napravili krov na malog ferka sad za preko ljeta...

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
da se pohvalim z svojim novim prevoznim sredstvom :lol: :lol: :lol:
zsmw.jpg

jučer dopeljano,još ima "ustaške tablice" :mrgreen:

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
967
bole kaže:
el to 250 ccm, kolko si ga platil ako se smije znat ...... :D :D :D :D
ima 200 ccm,2008 je godište,a platil ga 7 000 kn,sad još gore na to ide registracija tak da bude vjerovatno negde prek 8 000 kn :scratch

Najnoviji postovi

Na vrh