miha04
Novi član
- Tu od
- 9 Pro 2020
- Poruka
- 8
ma nista samo kazu da je status u obradiZnaci ima jos slicnih slučajeva. A bit ce da je do "brze" referenta koji obraduje.
Jesu Vas tražili koju dopunu?
ma nista samo kazu da je status u obradiZnaci ima jos slicnih slučajeva. A bit ce da je do "brze" referenta koji obraduje.
Jesu Vas tražili koju dopunu?
Ma to su gluposti da ljudi koji su prosli ne znaju s koliko bodova su prosli kad to pise u odluci. Mi smo prosli s 85 bodova. I znam kako vam je, ja vec 2 god cekam hocu-necu proci na 6.3.1 jer sam taman na granici negdje. Al najgore je to sto kod nas nista nije transparentno i nikad se nista ne zna...Samo da malo oživim temu.
Tražeći po bespucima interneta dosao sam do par ljudi koji su dobili prolazne odluke u ovoj mjeri.Kontaktirao sam ih i vecina ih kaze da ne zna koliko bodova ima.
Pa mislim ono da li me vecina tih ljudi laže ili stvarno neznaju?!%$@
Imam 80 bodova,nervozan sam strasno u ocekivanju sto ce biti.
Stalno pokusavam saznati oce li me ovih 50000 pogurat i dat malo sanse u ovom zivotu a ljudi kazu mrtvi hladni "ne znam koliko bodova imam"
Ja isto imam 80 i pretpostavljam da je razlika u datumu podnošenja.
Jesu li bili dovoljno hrabri i spomenuli neki okvirni broj za koliko bi alokacija mogla ići gore il su nam samo bacili bubu u uhu da razmišljaju o povećanju?Pozdrav svima!imam informacije potpisano je dosad 117 ugovora i gospoda razmisljaju o povecanju alokacije tako mi danas rekla gosp.zvao sam u zagreb
Jesi zvao Agenciju ili ministarstvo?Pozdrav svima!imam informacije potpisano je dosad 117 ugovora i gospoda razmisljaju o povecanju alokacije tako mi danas rekla gosp.zvao sam u zagreb