Ako ste u obradi nema brige ... Obradit će vašu prijavu. Koliko ste rekli da imate bodova?Pozdrav, je li netko bio u obradi par mjeseci? Moja prijava već treći mjesec stoji u obradi, sad već mislim da su je sigurno negdje i zagubili....
Ako ste u obradi nema brige ... Obradit će vašu prijavu. Koliko ste rekli da imate bodova?Pozdrav, je li netko bio u obradi par mjeseci? Moja prijava već treći mjesec stoji u obradi, sad već mislim da su je sigurno negdje i zagubili....
Pozdrav ekipa poslao sam zahtjev za završnu isplatu u obradi mi je 15 dana znali ko koliko se ceka odlukam?
Bila kontrola prošli tjedan dobio odluku o isplatiJa san posla jedan zahtjev prije misec dana i još je u obradi.
Ne ide odma odluka nego prvo kontrola na terenu i tek nakon toga ide odluka.
Ako pošalju da sam napraviš kontrolu na terenu onda imaš rok cca 5-7 dana za to.
Nakon toga oni to obrađuju tjedan/dva i pošalju ti odluku u agronetu koju moraš prihvatit u roku od tjedan dana. Nakon prihvaćanja te odluke ide isplata opet za tjedan/dva.
Ugl i u najboljem roku se isplata dosta čeka.
Takva izmjena nije dozvoljena. Ono što si napisao moraš i nabavitiBaš radi toga jer sam traktor kupio polovni , nemam više potrebe za traktorom sad me zanima dali se ti novci mogu preusmjerit na neki drugi stroj ,dali se može izmjenit projekat
ispričavam se, nisam vidjela pitanje- 78Koliko bodova imate?
prije dva tjedna sam slala mail jer nikakvog odgovora na poslanu nadopunu nije bilo, pa me bilo strah da ju nisu niti dobili. odgovorili su mi da čekaju upute centrale za daljnju obradu. e sad jel samo moje prijave, ili općenito svih ne znam, nije baš jasno iz odgovora.A mene zanima ima li šta novih odluka, nitko se ništa ne hvali, jel stalo?