Nisi razumio, ako si imao 79 bodova na prijavi i usao si u obradu to znaci da svi sa 79 bodova prolaze, ako ti skinu bodove onda moras cekati i vidjeti ako ce se prag spustiti do tvojih bodovaako si u obradi ne znaci da si iznad crte,utvrde ti manji broj bodova i gdje si onda?
Ako mislite na tekst od Agencije, oni su naveli da će nakon obrade svih unutar alokacije, lista biti zaključena. Ali to ne znači da je gotovo. Nakon toga oni mogu povećati alokaciju.procitajte sta je opg zrnic napisao
Mislim da nema veze hoće li biti za sve ili ne. 6.3.1. su povećali i nakon povećanja i dalje nije bilo za sve.Nema povećanja alokacije, tako sam i ja razumio. A pogodovalo se velikim konzultantima sa velikim brojem prijava koji nisu stigli odraditi sve prijave, jer ih je bilo puno pa su produžili prijavu.
Do povećanja alokacije neće doći jer bi tek onda nastala pizdarija, tipa "zašto njemu da a meni ne", tako da bi vjerojatno išla samo kada bi svi prošli, a to je nemoguće jer treba miljardu kuna sa ovim brojem prijava
Netočno. Nakon zaključenja liste, odnosno objave konačne rang liste, ne može doći do povećanja alokacije niti ponovnog otvaranja obrade prijava.Ako mislite na tekst od Agencije, oni su naveli da će nakon obrade svih unutar alokacije, lista biti zaključena. Ali to ne znači da je gotovo. Nakon toga oni mogu povećati alokaciju.
Ok. Nisam znao da taj termin znači to. Mislio sam da kada potroše trenutnu alokaciju i objave listu, da to još nije gotovo.Netočno. Nakon zaključenja liste, odnosno objave konačne rang liste, ne može doći do povećanja alokacije niti ponovnog otvaranja obrade prijava.
Dizanje alokacije i naknadna obrada prijava koje su inicijalno bile ispod crte moguće je sve dok lista ne postane konačna.
Lista se s razlogom zove konačna, a ova sada inicijalna i nakon obrade prijava privremena. U trenutku kad se objavi konačna natječaj je zaključen.