Neznam meni su rekli da se gleda evidencija prodanih proizvoda.Pa kako i možeš povećat proizvode ako ekonomsku veličinu povećavaš podizanjem mladog trajkog nasada?
Trazio ponudu za meteo stanicu cca 20k knmeteo stanica, ili solarna pumpa...puno korisnije...
Dron se može kupiti za deset tisuća kuna i manje, ako je potreban za snimanje terena, slikanje, geotagiranje i slično. Govorimo o kvalitetnom dronu.Jeste gledali cjene dronova? Dron cca 12000-13000 kn+software 25000 kn. Sitnica prava
Njima je bitno da se plati preko žiro računa i da se dostavi račun. Nitko nije spominjao da se ne bi smjelo vani kupovati, ali to nosi isto svoje. Morate imati devizni račun u banci, pa onda još ostalih troškova (naknade, porez)... ne znam da li vam se isplati s time zafrkavati.Da li se smiju te solarne stvari uzimati direktno od Kineza ili bas moramo u Hrvatskoj?
Pod pitanja i odgovori na ruralnirazvoj.hr je postavljeno pitanje, je li moguc uvoz opreme iz trećih zemalja, odgovor je pozitivan 😀Da li se smiju te solarne stvari uzimati direktno od Kineza ili bas moramo u Hrvatskoj?
Jeste vidjeli izmjena rokova od 3. prosinca 2021. godine od 12:00 sati do 17. siječnja 2022. godine do 12:00 sati?
A kad ce objaviti predloske poslovnog plana?
Bar se sada može još čekati nakon odgode, možda i odgovore... Sviđa mi se vaše razmišljanje u svakom slučaju...Ako se u poslovnom planu navede nabava solarnog sustava, naravno da tu uz ostale komponete sustava spadaju i baterije. Ako se pak u poslovnom planu navede nabava solarnih panela, onda nisam siguran da bi ostale komponente prošle bez da nisu navedene u planu.
Ne govorim iz iskustava, več logički razmišljam.
Pretpostavljam da je problem što se "solarni sustav" izrijekom ne navodi u popisu prihvatljivih troškova u momentalno aktualnom natječaju.
U ovom slučaju, mislim da će ipak trebati pričekat odgovor.
Promašen natječaj za male opg-ove, kao i za sve drugo iz naše bliže-daljnje povijesti, neće odgovarati nitko..... Natječaj jednostavno nije dobro postavljen i to ne čak niti za 50% zainteresiranih.......uvjeti su postavljeni nelogično i za praksu neprovedivo..... To sam i napisao u nekom postu prije..... Šteta da će proći još jedna godina uludo. Malim opg-ma još jedan čavao u lijes.....Bit će da realno nema zainteresiranih za ovakve uvjete natječaja ili ih je nedovoljno-maloNatječaj za tip operacije 6.3.1. Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava
Svrha Natječaja je pomoći malim poljoprivrednim gospodarstvima u njihovu prijelazu na tržišno orijentiranu proizvodnju, održivom razvoju, uključenje članova gospodarstva u...ruralnirazvoj.hr
službeno je, netko je nešto zeznuo u planiranju