Mate Marušić
Član
- Tu od
- 10 Sij 2020
- Poruka
- 91
Inicijalna rang lista: 3327
Zatraženi broj bodova: 75
Status: U obradi
Status: U obradi
Od 14.2., a do kada će bit nitko ne znaMate Marusic od kad vam je zahtjev u obradi? Ja sam 3374, jos je u obradi
Evo sa stranice APPRRR.
Obavijest korisnicima mjera Programa ruralnog razvoja RH - Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju
Slijedom upita o statusima obrade Vaših zahtjeva za potporu i zahtjeva za isplatu, željeli bismo s Vama podijeliti osnovne informacije te Vam dati predodžbu owww.apprrr.hr
Čitam i nije mi jasno kako očekuju da do lipnja obrade SVE, kada nas ima, ako se ne varam preko 6.000, a od završetka natječaja 13.12.2018. do danas su obradili cca 3.100...
A ostali će dobiti odluku o odbijanju (bez provedene administrativne kontrole) zbog nedostatka financijskih sredstavaNece obradjivati sve vec onih 4300 ili koliko vec ulazi u kvotu
Inicijalna rang lista: 3327
Status: Izdana odluka o administrativnoj kontroli (21.2., nakon 7 dana obrade)
U kojoj je ustanovljeno da je korisnik prihvatljiv, projekt je pozitivno ocijenjen i dodijeljen je zatraženi broj bodova. Iznos potpore je 111592,50 kn.
Sad se čeka istek roka za Prigovor, pa valjda slijedi poziv na potpis Ugovora o financiranju ili slanje istog preporučenom poštom na potpis.
A ostali će dobiti odluku o odbijanju (bez provedene administrativne kontrole) zbog nedostatka financijskih sredstava
Ko zna što će još biti. EU lako može i preusmjerit sredstva jer je izvanredna situacija i viša sila. Pa kako su u ovom Natječaju povećali alokaciju, mogu je i smanjiti. Vrijeme će pokazat, iako mislim da do tog neće doćiZbog korone ni zahtjeve vise ne obraduju, cekali smo godinu i pol, mozemo jos pola godine!