• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Moj IMT 533 DeLuxe

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
Tino gle ovog kaj dela bez štihače

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=iYToJe_vRGI&feature=related[/YT]
Dobra kuka na traktoru, koliko vidim 2 u 1 ili moram na triježnjenje :scratch

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=8ViRFV4wpIc[/YT]

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
e deder bas da pitam ovdje! kak imate smjesten stop prekidac na malom fergusonu?,
ja ga dosad nisam imo, i stavio sam al to nemože!
metalni je onaj klincic(uprekidacu)(za koji se kaci feder koji je takodjer metaln) a metalna je i ona kukica na koji se kaci drugi kraj federa, a kad se stisne kocnica taj metalni klincic treba untra spojit dva limica, i onda normalno preko federa se dogadja kratki spoj sa masom (kuzite me?)
a nemogu feder izolirat kad je sve tak sitno, jetino da probam nekak slozit plasticnu kukicu na onoj sipki sto povuce kocnicu al to ce pucat

Posljednje uređivanje:
Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
ma nisi me skuzio ne probija nist kad izolicije ni nema tam gdje bi trebala bit, jasno je meni sve sto se tice elektricnog dijela, nego sam pito jel na drugim fergusonima to nekak drugacije napravito, il na mom nest fali

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
pa onda prekidac nije dobro napravljen, jer ta kukica u prekidacu gdje se kopci feder mora biti izolirana od mase, jer nemam gdje to drugdje zakopcit neg na masu! a sad da pravim neke plasticne zakacke, nis od toga?
el mene iko razumije o cemu ja pricam?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,906
Razumijemo mi, ali ne razumiješ ti.
Na prekidač ide + i ako je neispravan probija na masu, netreba tu nikakve izolacije več je on tak konstruiran da je (kad je ispravan) izoliran.

Tu od
18 Sij 2012
Poruka
300
moj bed! u pravu ste decki! pri dnu tog klincica ima gumena plocica(izmedju dijela koji bi trebao spojit dva limića, i izmedju nastavka tog klincica koja bi to trebala izolirat! al se to neodvija tako! kasnije sam ga otvorio! a kupio sam ga novog!
bokte, ja ga stavljam, isprobavam a ono se feder grije, wtf? mislim si, a ono kuršlus

K

Krajišnik

Guest
spvuqq.jpg

tak se kanali vu zagorju popravljaju odavna nije to same tak kod Tineka:supz:
a za šta ti služi ovaj željezni ram iznad ? Vidio sam to još na par fergusona ali nikad da pitam

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,301
a za šta ti služi ovaj željezni ram iznad ? Vidio sam to još na par fergusona ali nikad da pitam

to vec imamo 3 godine odkad je dosao taj zakon...nismo ga mogli registrirat bez tog pa je stari otiso posuditi u susjedno selo i to je pricvrstio s žicom tak da se na slikama vidi da je gore a poslje je stari reko ak ga delamo onda bumo ga napravili kak spada...cijevi imaju meso debelo 8 mm a ove ploče na kojima je pričvrščeno su 11 mm ...
majstora smo platili 450 kn jer je njegov frend a inace da smo doma delali,samo željezo bi nas kostalo samo 700 kn a di jos posel

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,301
e deder bas da pitam ovdje! kak imate smjesten stop prekidac na malom fergusonu?,
ja ga dosad nisam imo, i stavio sam al to nemože!
metalni je onaj klincic(uprekidacu)(za koji se kaci feder koji je takodjer metaln) a metalna je i ona kukica na koji se kaci drugi kraj federa, a kad se stisne kocnica taj metalni klincic treba untra spojit dva limica, i onda normalno preko federa se dogadja kratki spoj sa masom (kuzite me?)
a nemogu feder izolirat kad je sve tak sitno, jetino da probam nekak slozit plasticnu kukicu na onoj sipki sto povuce kocnicu al to ce pucat

ja ti toga nemam :p
to smo stavili pre 3 godine kad i jarem i izgorel nam je xD
mi kad oremo ak koji kotac brče mi ga blokiramo i tak oremo cijeli dan i izgorel je..
a niti netrebas to,kad ides na tehnicki samo reci da ti je zgorel ,tak i mi velimo :3

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,301
decki ,ovak se drva voze :D
to je blizu mene i vozili smo kumu zabok tocnije hum lug
16 km - 1h vožnje sa pola gasa :supz:
otpelali smo 2 takve prikolice i jos od kuma šogor dve prikolice od 2 kubika na vrh naslagano i još ima gore za jednu prikolicu
prikolica je 3,75 kubika i jos smo naslagali drva kolko ide :supz: :weedman:

v6kadi.jpg

a10rw2.jpg

a ovo je 539 od tetka,prvo je bio tam s vitlom al bio sam tolko zaposlen da nisam uspio ni slikat ni snimat :p
al imam 2 slike s kalačem (domača radinost) ima pritisak 20 i nešto tona

34jbp8o.jpg

Posljednje uređivanje od moderatora:

deinstalator

Član
Tu od
30 Ožu 2010
Poruka
300
Da priupitam......a što se dobije (ili izgubi) ovim skraćivanjem cijevi, ulaza zraka u filter...

Tino

Dobro znana faca
Tu od
23 Svi 2012
Poruka
3,301
Da priupitam......a što se dobije (ili izgubi) ovim skraćivanjem cijevi, ulaza zraka u filter...

ništa,lijepši je kad je kreće,kad je viši onda mi smeta samo

toma 3340

Član
Tu od
1 Svi 2011
Poruka
888
baš me zanima koje su dimenzije ove prikolice kad ima 3.75 kubika, ja imam prikolicu kojoj u sanduk staje 3,4 kubika i još gore može stat kubik i pol, ali da fergec zakači tu prikolicu odmah bi se digao na zadnje kotače. meni je ovo nekako maleno.

Najnoviji postovi

Na vrh