Ljenost me naterala na takve idejeHvala na savjetu i dobra ideja
A kak veliš i sam, za tih vuru vremena godišnje kaj jedanput pofrezam to bu tak i ostalo zauvjek.
Ljenost me naterala na takve idejeHvala na savjetu i dobra ideja
Kad budeš odvrtao vijke , onda lupni malo po svakoj glavi od vijka sa lakšim čekićem.
Znaju zapeči vijci, i onda okrune navoj, pa se onda mora rasbušivati i urezivati navoj na veču mjeru.
Onako lupneš ali povučeš odmah čekić natrag, nadam se da razumiješ šta hoću reći.
A i karike se svoje odradile sto znaci generalkaView attachment 36823
Evo skinuta glava i pronadjen kvar prsten sjedista ventila je olabavi te usisni ventil radi toga je propustao kompresiju
Vijke sam odšarafio bez problema a što se tiče ulja da znao mi je uzeti ulja ali to sam gledao pod normalno dok nije počeo pri večim opterečenjem dimiti bijelo plavičasti dim što je dalo znak da su se karike potrošile te da u prostor za sagorjevanje dolazi ulje.Dobro je kolko vidim vijci glave su normalno izašli van?
Jel trošio motor ulje?
Mozda ti nije šaluca dobro sijela na brtvu ili izmedju brtve i šalice ima prljavstine probaj dotegnuti šalicu ako i nakon toga curi otišla ti je brtva promijeni je stavi novuMotor složen, ima još par sitnica za napraviti. Ali se pojavio jedan problem, malo slini gorivo na šalici karburatora. Koji bi mogao biti uzrok tome?
View attachment 36845
Dobar danDobar dan
U pitanju je mio f620y sa frezom.Ručica za uključivanje freze teško uhvati frezu a kad uhvati zna brzo i izbaciti. Ako znate tko popravlja ili ste voljni popraviti uz naknadu zahvaljujem. Tu je i slika te ručice.
Živim u Sesvetama.
More biti ako je kanđa cijela.
Imaš kakvu sliku da vidimo u kakvom je stanju na oko