Skinut držač crtala.
Zatim sam jednom žicom za varenje, stučenom i malo zakrivljenom , naguravao o ring unutra. kad je malo sjeo, trećinu, do polovine, onda sam konop od 2-3mm, zamotao 2 puta i stegao, zatim povlačio jedan pa drugi kraj konopa, o ring je uša unutra...
Nakon toga sam šublerom izmirija osovinu desne blokade, uzea isti takav o ring, (ili par desetih jači) i nataka ga priko zavarenog lima poluge blokade, tamo di je bija ovaj na slici. zatim sam ponovija sve to i s drugim o ringom, i taj nije tija skroz uć, ostalo ga je trećina virit van.
Cca, po milimetra-milimetar.
Očekiva sam da će uć cili, i on, i ostat tako da mogu navuć treći, koji bi onda osta samo kao osigurač da ova dva ne idu van.
Ne znam točno na kojoj dubini bi bio kanalić u koji bi triba sist prvi o ring, bija bi sigurniji da će mi ovo krpljenje izdržat duže vrime, kad bi zna taj podatak.
I bija bi zahvalan da mi netko ko to zna, napiše, bar otprilike, koliko je unutra.
Možda stavim i prsten od žice, ovdi di je sad o ring na gornjoj slici da drži ova dva.
Ostala je getriba ležat dan dva, nagnuta na ručkama, ako opet pušta da se odma pokaže.
Semerinzi osovina zasad drže, nema traga ulja.