• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motokultivator Labin Progres servis i održavanje

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,214
Bilo kaj na čemu sjediš je bolje od onoga za čim moraš hodati.
Samo je pitanje možeš li traktorom po svojim terenima.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,190
Pa za te novce si možeš kupit, goldonija ili ferrarija bez problema i da ti još ostane za priključke, možda ne sve od jednom ali imaš solidan buđet i svakako bi gledo neki traktor od 30 do 45ks, prodava se jedan ferrari na fejsu dobro izgleda iz istre 45ks 3cil servo sve za 7000...a priključke kupuješ po malo prema prioritetima, bitno da je baza dobra

stari80

Novi član
Tu od
3 Sij 2024
Poruka
5
Pozdrav, imam problem sa labinprogres 14ks. kad se stisne spojka ne staje vec nastavlja voziti... vjerojatno lamela ne odvaja... jel imao tko slican problem? iz okolice Zg-a sam. jel zna netko nekog majstora?

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,214
Provjeri left na sajli.
Ak je dugo stal, možda se zalijepila lamela.
Uključi frezu dok motor ne radi, upali ga, stisni kuplung i frezu pritisni u zemlju (da opteretio kuplung, pa se možda odlijepi i očisti.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,863
Pozdrav, imam problem sa labinprogres 14ks. kad se stisne spojka ne staje vec nastavlja voziti... vjerojatno lamela ne odvaja... jel imao tko slican problem? iz okolice Zg-a sam. jel zna netko nekog majstora?
A kako se je kvačilo ponašalo do sada , da li je bilo nekih problema ili se je to odjednom počelo manifestirati? Da li je ručica kvačila lagana na stiskanje ili je teška?

stari80

Novi član
Tu od
3 Sij 2024
Poruka
5
A kako se je kvačilo ponašalo do sada , da li je bilo nekih problema ili se je to odjednom počelo manifestirati? Da li je ručica kvačila lagana na stiskanje ili je teška?
Znaci, za vrijeme oranja samo se vise nije zaustavljao kad bi pritisnuo kvacilo... sajla je bila nikakva pa sam prvo na nju posumnjao, al nakon zamjene isti problem i dalje...

stari80

Novi član
Tu od
3 Sij 2024
Poruka
5
Provjeri left na sajli.
Ak je dugo stal, možda se zalijepila lamela.
Uključi frezu dok motor ne radi, upali ga, stisni kuplung i frezu pritisni u zemlju (da opteretio kuplung, pa se možda odlijepi i očisti.
sto je najbolje, nije stajala... desilo se da uslijed oranja vise se nie zaustavljala na pritisak kvacila...

• Like
Reactions: ZJ

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,401
Otpusti 4 šerafa ključ 17, skini sajlu gasa i motor dolje, pa budeš vidio što je, ovako samo možemo nagađati.

frenki1012

Član
Tu od
16 Sij 2018
Poruka
96
Znači Goldoni sa Lombardini motorom 510 novijom inačicom. Jel normalo kad u radu motora na minimumu kad se izvadi šipka za ulje baca maglicu od ulja?

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,573
To je normalno, ali količina se mora kontrolirati.
Kad počne bacati ulje pripremi se za generalku..

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,863
Na odušak dolazi manje ulja, ustvari dolaze samo ulje pare i tu onda uvijek pomalo slini. Tek kad počne bacati ulje na šipki za kontrolu ulja onda je manje dobro.

Najnoviji postovi

Na vrh