Ma to ti ide u kombi,ja svoju dopeljao u Fiat Ducatu i to kratkom 😉@brgud, ima li onda uopće potrebe stavljati spužvu kad već ima ovaj gusti žičani filter?
Radi se o SS iz '90, u koji kako kaže Kure ne ide spužva.
Ta metalna mrežica u ovom fiksnom dijelu i postoji, ona ustvari zadržava spužvu da ne uleti u usisni kanal.
Imam nešto kvalitetne spužve za tapaciranje pa mogu od nje izrezati ali ne znam koliko sve to skupa ima smisla pored filtera i ulja u posudi.
@Krumpironja, zeznuo me tip s kojim sam trebao šlep prikolicom ići po nju. Ako Bog da sutra ćemo.
Eto vidišStala prikolica u teretni kombi
Moj savjet ti je da si nabaviš za motokultivator set guma i felgi od 15" i njih imaš za transport,a ove 12" si ostaviš za frezanje i za druge priključkegume su 15", lošije malo, ali svakako moram felge i gume prilagodit veličini ovih na mtk 12"
Da ako imaš 2 seta pa ih samo odšerafiš,problem je kad imaš samo jedan pa nekoliko puta ih suzi,pa raširiMijenjanje nekoliko puta godišnje mi nije neki problem.
Sjajna stvar dje si kupio,mozes li slikati ovo dje se kaci ova spiralna cjavcica???Dok se prikolica privodi završetku obnove, malo se radilo i na drugim poljima.
Ovo je tlak u leru pri hladnom startu, dodavanjem gasa za trećinu otprilike tlak ode na oko 3 bara, možda malo više.
Ulje je Ina super 5 15w40.