Punjač ti je vrhunskiNišta bez prašnjavog ljubimca
Cetvrtak noc stao na Lipovljane da napravim 9ku, ujutro odem u kafanu, kaze ima samo u limenci, nema struje. Reko imam jos 2 sata pauze sacekacu mozda dodje, kaze vec 3 dana nemamo ni struje ni vode. Eto zapada, lolmi smo na zapadu , kod nas je napon stabilan ,xd
Ne razumemBoji se onog koji ide lagano a pnog koji ide teško..
Kod "pravog" punjača se vrti jednom u centrali, a kod Velečasnog se vrti dvaput. Dvaput je dvaput, hehe🙂Što tako zakomplikovan Kakav je ovo punjač sa motorom iz neke fabrike i alternatorom 🙄 Punjač valjda ima transformator i ispravljač i nema ništa da se vrti 😬
Evo kako sam ja riješio sa komadom PPR vodovodne cijevi (jer se lako termički oblikuje)....Da gledao sam original, al ne ide na stari labin... Treba opet raditi prihvat za sajlu
E da, šta se dešava kad pukne sajla? Kad freziram i tako ok, ali kad sam u putu. Recimo vozim teret i pukne sajla. Ako sam u većoj brzini smanjim gas i kočim i ugasim je. Ako sam u manjoj opet smanjim gas i nekako dotrčim do dugmeta i ugasim. Ali šta onda, freza u brzini na sred puta, tu izbacivanja iz brzine nema. Jedino paukom da je pomerim... I kako se ta sajla menja?Meni je pukla kuplung sajla na Muti kad sam došel do ograde u rikverc. Freza nije bila uključena i Muta na ler gasu, pa kad se je freza zabila u moje noge je krepala. Imal sam jako puno sreće da ograda nije popustila i Muta prešla prek mene.