• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,781
Nedavno saznam lik iz sela dao c-gunovima 2 štela, jednu raskupusanu mašinu i kompletan CTX. Kaže, nije nitko htio kupiti, a nitko nije ni znao da ima... Vidjrli ga da se voza par puta i to je to, svi mislili prodao dalje, kad ono...

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
11,137
Susjed me "udavi" sa jednim Tomosom! Da bih očistio rasplinjač treba skinuti motor pa onda provjeriti kvaćilo pa onda platine
Izgleda da će motor morati na stol u svoje posebne nosaće!

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
684
Pozdrav Tomosaši.. evo ako ste pri volji 31.08.25. organiziramo 5. po redu Stubički tomos susret
Trenutno smo jedan od većih susreta Tomosa u Hrvatskoj a i Sloveniji. Imamo tombolu - glavna nagrada TOMOS te imamo još dosta sitnijih značajnih nagrada.

Dođite i zabavite se :D

Prilozi

• WhatsApp Slika 2025-08-18 u 12.37.23_6dabd1bd.jpg
    WhatsApp Slika 2025-08-18 u 12.37.23_6dabd1bd.jpg
    58.7 KB · Pregleda: 15

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
905
Čitajući ovu zanimljivu temu, sad mi je tek sinulo da imam i ja jednog tomoseka automatika doma. Malo zaboravljenog , prašnjavog i tko zna dal ima još duše u njemu. Bilo bi lijepo otkriti u jesenskim kasnim satima. Ako me zekan ne zezne sa nekim kvarovima opet, ide tomosaki u rastavljanje uskoro...a dal ga budem sastavil, to je druga priča :ROFLMAO:

Frenki F3

Iskusan lik
Premium
Tu od
7 Velj 2024
Poruka
905
Počasti nas nekim slikama. Je A3 ili A35
Nisam trenutno doma, za vikend puknem slike..a koji je model, mislim A3.
To je bil motorić od punice i rastepla se s njim. Od onda stoji pri meni iza traktora u zapečku. Znam da je išel. Zato mi sad pala ideja ( čitajući ovu odličnu temu ) da ga "osovim na noge". Nekak mi volja došla :)

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,699
Ja bi rađe kvad ali cijena ne opravdava dobiveno, barem meni. Zato treba složiti narodno dvokotačno vozilo.

Na vrh