• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

motori tomos

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,016
Da, rađen po naruđbi i mjerama. Naravno, nisam ga ja radil.
Cijena, prava sitnica...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,016
Prvu godinu je pital kaj je to i držal predavanje kak to nemre tak.
Drugu godinu isto pa smo mu objašnjavali da to sve kaj je gore je proizvod Tomosa ali za BT motor i to je bolje nego doboš. Pustil je uz prijetnju da mu nagodinu više tak ne dolazimo.
Treču godinu za tehnički nismo stavili retrovizor, zaboravili smo, pa nas je s ponosom srušil. Na ponovljenom smo prošli.
Četvrtu godinu se čudil nosaču za prednju čeljust na crvenom i postavljal pitanje zašto srebrni ima 18 cola felge a u prometnoj piše 17. Pustil je ali je upozoril da to tak ne može.
Petu godinu smo krenuli u drugi grad na tehnički, kaj je to za apenca 30-tak kilometara dalje.
Tam su se divili motoru apn 6 sa disk kočnicom i mašinom od elektronika...

yama13

Dobro znana faca
Tu od
12 Sij 2012
Poruka
708
Akoo ko nije bio neka obavezno dođe... imamo tombolu na kojoj možete osvojiti motor sa slike :D

Prilozi

• WhatsApp Image 2026-07-23 at 10.16.06.jpeg
    WhatsApp Image 2026-07-23 at 10.16.06.jpeg
    48.3 KB · Pregleda: 31

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,016
Sad ti je prilika natikače kupiti da se u njima voziš dok problematik napokon (obečal si) iz škednja ne zide van ;)

Fora natikače (y)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,016
To je posel ta duge zimske noći :)
Znam, tak sam ja obečal da bum složil jednu četvorku sa E90 mašinom i čekal dugu zimsku noč.... ramu sa papirima još imam ali mašine više nemam.

Ali :unsure:
Sad si mi dal misliti, ramu imam, čak ima i rep i to koji nije trul, vilice Paioli imam, imam i jedne Paioli ali sa debljim štapovima, kromirani rezervar imam, treba raditi na njemu ali dobar je iznutra, blatobran imam ali je katastrofa stanje, male one sexi lampe zadnje imam par komada, prednja nije problem, mašina imam, a imam i cilindar kosi usis friško obrušen, a imam i jedan nebrušen (fala forumašu koji mi ga je poklonil), bingova imam, auspuha imam....
Možda da ja sebi ovu zimu ispunim jedan san koji nije u ovoj eri Tomosa ostvaren. Imal sam to kad sam mali bil, a sad je prilika da ponovim.
Hmmmm, stvarno si mi dal misliti, u biti sve osim sica imam.

Prodam ga kad se poigram lako, s tim se ne moram zamarati da bum spušil.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,016
E da, obruče za felge u dobrom stanju nemam, to moram rešiti.
Imam i prednji kotač veliki doboš, mislim, a ako nemam kotača srce imam, ali mislim da su svi zadnji od E90 prodani.

Možda me pukne, sad si me zaigral i nebum mogel spati.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
33,016
To se podrazumjeva da nebum pretical ko ovi dvojica Tomosista koje sam upravo videl. Dečki su na dirki.
Ovaj zadnji ima plavu traper jaknu na kojoj se spominju neke slomljene kosti (y)

Najnoviji postovi

Na vrh