AntidootDooh
Novi član
- Tu od
- 15 Svi 2020
- Poruka
- 25
c'mon , za Stihl ces naci uvijek dijelova. problem je sto ja ne mogu naci cilindar za ovu moju Homie sxl (mozda ima netko u supi u Americi ali to je preskupo zbog posiljke ) hahaSve je to stvar osobnog promišljanja, netko tko pilu koristi za svoje potrebe niti u 3 života neće zaraditi pilu na razlici u potrošnji...posebice ako već je posjeduje, zašto bacati . Imam osjećaj da će za konkretno spomenute modele dijelova biti i onda kad se više nitko neće sjećati ovih novih modela. Primjer: do prošle godine nisam nigde mogao nabaviti cilindar za 041, a sad ga ima skoro svugdje. A ja ću kad tad nabavit sebi 051/075:supz:, makar bila samo za međimurski pršut rezati:lol:
modificirana pila( cilindar i prigusivac) sto je cest slucaj kod Amerikanaca.
ako je netko kolekcionar,dati ce i vise.old timeri kostaju! Recimo ja sam narucio iz Amerike Homelite sxl i sve zajedno platio skoro 300E.jbg volim ih skupljati jer ih cijenim vise nego danasnje moderne poluplasticne pile za hipstereOd starih huski i štilovki najbolju cenu drži H 61 tomos,proda se i 041 ak je očuvana ali te velike grdosije max. do 150 eura i to mora bit veoma očuvana i lepa.Bez veze očekivat da če neko dat 200 eur. i više jer te robe je puno po oglasima.
E pa to si naučio od nas,a ne skužio,i to je krivo,to ne "prekida masu"nego spaja sa masom i odvodi napon na masuSkuzio da to prekida masu, pa se ugasi