• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Radio sam sa 271 dva radna dana u šumi i mišljenje je da je ok pila, ništa ekstra, za osobne potrebe super, jednostavna, ne troši puno i nije teška, već za profi upotrebu ne znam kak bi izdržala.

husqvarna365

Aktivni član
Tu od
24 Sij 2013
Poruka
989
Komsija kupuje pilu
Ima ms 260.
Radi do 150m drva godisnje
Drva su do 30cm promjera.
Kaze da bi uzeo jos jednu

damirko

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2016
Poruka
1,495
A onda još jednu 26 icu i to je to. Kod stihla je prevelika razlika između kvalitete profi i amaterskih modela, a premala razlika u cijeni

Nenad Ozbolt

Novi član
Tu od
28 Ožu 2021
Poruka
1
Pozdrav! Treba mi vase misljenje, evo nedavno sam kupio sthil 462 bez C. Zanima me koji omjer mjesavine da koristim? U trgovini kazu strogo 2%. Dok mi dosta ljudi i lokalnih majstora kazu da bi trebao stavljati vise ulja. Imam dosta prijatelja koji rade kod privatnika i kazu da koriste 4% mjesavinu. Prije da su znali koristit 2% i da ih je dosta zaribalo...Koja su vasa iskustva i koja bi bila dobra mjesavina. Hvala

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
161
Pozdrav! Treba mi vase misljenje, evo nedavno sam kupio sthil 462 bez C. Zanima me koji omjer mjesavine da koristim? U trgovini kazu strogo 2%. Dok mi dosta ljudi i lokalnih majstora kazu da bi trebao stavljati vise ulja. Imam dosta prijatelja koji rade kod privatnika i kazu da koriste 4% mjesavinu. Prije da su znali koristit 2% i da ih je dosta zaribalo...Koja su vasa iskustva i koja bi bila dobra mjesavina. Hvala
Da, neće zaribati s 4%, ali će se s vremenom nakupit ugljena koji će kad-tad otpasti i ... zaribati..
Mislim da je 40:1 (2.5%) taman, kao što ja miješam.

• Like
Reactions: ZJ

veco

Dobro znana faca
Tu od
26 Velj 2019
Poruka
249
Ja bih se drzao 2%, ali bi koristio full sintetiku... Bilo od Stihla ili xp od husqvarne... Sve svoje dvotaktne motore tak teram.

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
1,976
Davne '98 kupio u Austriji flaksericu McCuloh u uputama je bilo navedeno da sintetička mješavina mora biti 2,5 posto,a mineralna 5 posto.

popopboat

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2021
Poruka
161
2% je propisan uglavnom da zadovolji eko-norme... i nije baš ljubitelj ležaja radilice

brano7

Novi član
Tu od
3 Svi 2014
Poruka
18
Kažu da je 500i previkana, jedina prednost težina i manja potrošnja.
No replacement for displacement kako bi rekli :)
Ms500i nema klasični fergazer nego ubrizgavanje.
E, sad. Meni je isto želja kupit ms500i, ali bi radije uzel 661. To je isprobana, pouzdana tehnologija.
Nek se ovaj ajnšpric još malo dokaže.
Pozdrav,
Kupio sam MS 881.

Najnoviji postovi

Na vrh