Ako ti se da da postaviš parametre od te pile, koja zapremina, koji prečnik klipa, koliko smage , max broj obrtaja, težina i sl.Koštala me cca 1700€ bez lanca i vodilice
Borislave malo sam pogledao ovaj kvar na tvojoj pili, kako vidim klip je dobro goreo, taj crni deo na klipu nije od kvara već od previsoke temparature. Navidim dobro ali je najvjerovatnije goreo po čitavoj površini čela u unutrašnjosti. Ako je tako Pila je imala previsok broj obrtja, bila je poštelana na maksimum ili je mješavina bila bez ulja. Uglavnom je radila na siromašnoj mješavini, a takva smješa vodi zaribavanju. Na osnovu kućišta to nije stara pila.Stihl Ms 361, stradali klip i cilindar .
Sve sto znam pročitao sam na ovome linku.Ako ti se da da postaviš parametre od te pile, koja zapremina, koji prečnik klipa, koliko smage , max broj obrtaja, težina i sl.
U petak sam kupio lanac i vodilicu,nisam još probao pilati.Jesi probao piliti snjom?
Nije došla vodilica uz motorku,vodilicu sam kupijo 63cm.U paketu nije došla vodilica i lanac kad je kupljena? Kolika je ta vodilica?
Da nova je motorka.To je bila nova pila? Ja sam ove i pretprošle godine kupio stihl motorke i sa obje je došao lanac, vodilica, alat.