• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

brano7

Novi član
Tu od
3 Svi 2014
Poruka
18
Imao sam do sad 048AV,pocela se kvariti,nemogu naći dijelove tako da sam odlučijo kupit novu motorku.
Godišnje ispilam za sebe 40-50 m trupca.
Koštala me cca 1700€ bez lanca i vodilice.

Posljednje uređivanje od moderatora:

dajc1

Dobro znana faca
Tu od
26 Lip 2011
Poruka
522
Valjda imaš puno za piliti i debela drva, jer ovo je zvjer 😎

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Koštala me cca 1700€ bez lanca i vodilice
Ako ti se da da postaviš parametre od te pile, koja zapremina, koji prečnik klipa, koliko smage , max broj obrtaja, težina i sl.

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,553
Stihl Ms 361, stradali klip i cilindar .
Borislave malo sam pogledao ovaj kvar na tvojoj pili, kako vidim klip je dobro goreo, taj crni deo na klipu nije od kvara već od previsoke temparature. Navidim dobro ali je najvjerovatnije goreo po čitavoj površini čela u unutrašnjosti. Ako je tako Pila je imala previsok broj obrtja, bila je poštelana na maksimum ili je mješavina bila bez ulja. Uglavnom je radila na siromašnoj mješavini, a takva smješa vodi zaribavanju. Na osnovu kućišta to nije stara pila.
Ako neko zna podatak za ovu pilu maksimalan broj obrtaja .

brano7

Novi član
Tu od
3 Svi 2014
Poruka
18
Ako ti se da da postaviš parametre od te pile, koja zapremina, koji prečnik klipa, koliko smage , max broj obrtaja, težina i sl.
Sve sto znam pročitao sam na ovome linku.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
U paketu nije došla vodilica i lanac kad je kupljena? Kolika je ta vodilica?

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,500
To je bila nova pila? Ja sam ove i pretprošle godine kupio stihl motorke i sa obje je došao lanac, vodilica, alat.

brano7

Novi član
Tu od
3 Svi 2014
Poruka
18
To je bila nova pila? Ja sam ove i pretprošle godine kupio stihl motorke i sa obje je došao lanac, vodilica, alat.
Da nova je motorka.
Motorku sam kupio u Njemačkoj,zbog transporta nisam htio kupiti vodilicu i lanac.

Najnoviji postovi

Na vrh