Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 9,927
Nisu nikak tri, već dva plus jedan
L i H su za stelovanje karburatora da bi testera radila kako treba dok je treci za ler gas i on uopte nije bitan za stelovanje smeseI Laki jesu li tri ili
Odnesi je u servis da ti nasteluju karburator eventualno zamene membrane ne kosta to punosmilan
Motorka kada krene ima snagu i gas, kada reže pod punim gasom nema problema ali čim spustim gas ona počne trokirati. Kroz godinu dana to se događalo ali nikada nije bilo tako da se jednostavno od sada uvijek gasi nakon jakog gasa.
Dobro pali ali primjećujem da sada moram dati čoka stalno pri paljenju. Pali bez gasa normalno. Što se tiče dizni moram ih u ovom trenutku dirati odnosno stavljati ih u različite položaje da vidim kako motorka radi. Ali opet krene poslije jakog gasa trokirati. Može raditi na jakom gasu.
Nije ništa dirano dok je radila. Tu i tamo je zatrokirala i sada je to što je. Nisam ja ništa dirao u tom trenutku ili ranije, sada diram,
Lee Champa
Da moguće da ne povuče gorivo odnosne vuče zrak u određenim trenucima. Ako je tako onda je karburator u problemu.
Sini
Membrana je u redu. Evo sada sam ju upalio, jaki gas vrti kao blesava. LA šerafić (za lanac) kada otpustim da malo uspori počne se gasiti. Mora biti pod punim gasom da radi.
Bilo bi pravo cudo da radi,zavi oba srafica do kraja I onda odvi oba za po jedan krug I probaj ako bude trebalo onda se jos malo posteluje ali posto ne znas bolje ne diraj nista I odnesi kod nekog ko znaEvo dizna L i H do kraja odvrnuta ali opet se gasi, lera nema ni u mislima. Kupio bi ja novi karburator kada bi znao da je do karburatora jer isti dođe 300 kuna i sam ga znam zamijeniti dok bi u servisu to došlo sve skupa do 500 kuna.
Gorivo ide do karburatora, kada sam ga rasklapao bio je pun benzina. Membrane su u redu nisu krute. Bitno je da sam izložio simptom jer je specifičan pa možda bude nekome na pomoći ovo što ste govorili.A
A ja ću sada vidjeti šta ću, kada bi imao polovan ispravni karburator za provjeru to bi mi smanjilo muke.
O modelu ms390.Oprosti...(lijen sam listati sada sve natrag) o kojem modelu pile mi pricamo uopce?
Kaj sam ti ja rekel. A neki su se smijali ko da znaju nekaj… 😉Vjerojatno karburator…