• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,432
To nam govori da su trgovci za *****, nit ih zanimaju mušterije, niti širenje asortimana. Unikomerc nema na stranici, o čemu pričati onda?! Samo one ampulice kao kapi za oči.

Stihl servisi u okolici isto jedu govna, kao nema potražne, pa da imaš možda bi i išlo jer 95% ljudi niti ne zna da postoji Ultra. Isto su me gledali kao marsovca kada sam pitao za Hexa turpije, pita me a šta je to? 🙉🤦🏻‍♂️

Ja uzimam u lokalnoj poljoapoteci, dogovorim se da mi naruči i to je to, mada ima tko traži kod Blaževića za 30€ 1L, ja uzimam po 27€.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
To nam govori da su trgovci za *****, nit ih zanimaju mušterije, niti širenje asortimana. Unikomerc nema na stranici, o čemu pričati onda?! Samo one ampulice kao kapi za oči.

Stihl servisi u okolici isto jedu govna, kao nema potražne, pa da imaš možda bi i išlo jer 95% ljudi niti ne zna da postoji Ultra. Isto su me gledali kao marsovca kada sam pitao za Hexa turpije, pita me a šta je to? 🙉🤦🏻‍♂️

Ja uzimam u lokalnoj poljoapoteci, dogovorim se da mi naruči i to je to, mada ima tko traži kod Blaževića za 30€ 1L, ja uzimam po 27€.
Ista stvar kod mene, tražiš sintetik ulje gledaju me k'o da tražim plitonij jbt, kad je bila akcija aspena, zvao sam sve hq servise, pitam za aspen ima nešto malo, reko ja bi malo više, pa koliko, kantu, dvije...reko 120-150 litara...veli pa toliko nisam prodao od kad imam servis, ajd ulje se sad već da nać, ali isto ak tražim kantu 4 litre...ma jok

Kod Blaževića uvijek ima, ako nema rješi se u dan-dva ali to je stvarno rijetka situacija, nema praznih obećanja, nema zavlačenja, ako se nešto ne može nabaviti ili treba čekati duže to je odmah jasno rečeno i nema da moraš zivkati sutra pa sutra...i isto je bilo da se radi o Stihl bilo o Hq, u startu si na čisto, ako ima na stanju sutra je kod tebe što god to bilo. To je jedna od stvari zbog kojih ja iz Slavonije uopće ili rijetko kada odlučim kupiti nešto ovdje, sve, od lancola do motorki kupujem kod njih i problema nemam.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,479
Ma samo nek' maže, ako planiram spalit par litri u danu, onda ide i dvotaktol 4% i teraj.
Davno je rekel Puknuti:
- za ulje je najvažnije da ga ima...
J...š marke kojima svaka dlaka smeta...

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,716
Davno je rekel Puknuti:
- za ulje je najvažnije da ga ima...
J...š marke kojima svaka dlaka smeta...
Istina, u mom zetoru u diferencijalu ima ulja od hipenola 90 do ina super 3...i 32 mu je godine i nikad nisam imao problema niti sa hidraulikom niti sa mjenjačem...da li bi u novog Fendta, Deutza, John Deere sipali takvo što...ili super 3 u motor...ili se traže neka kvalitetnija ulja? Da li u Audije, bembare, mećave...itko toči delta 5?

Najnoviji postovi

Na vrh