vlč.puknuti
Iskusan lik
- Tu od
- 14 Svi 2008
- Poruka
- 23,636
Kaj vam to govori?..bez veze bacate eure.
Ista stvar kod mene, tražiš sintetik ulje gledaju me k'o da tražim plitonij jbt, kad je bila akcija aspena, zvao sam sve hq servise, pitam za aspen ima nešto malo, reko ja bi malo više, pa koliko, kantu, dvije...reko 120-150 litara...veli pa toliko nisam prodao od kad imam servis, ajd ulje se sad već da nać, ali isto ak tražim kantu 4 litre...ma jokTo nam govori da su trgovci za *****, nit ih zanimaju mušterije, niti širenje asortimana. Unikomerc nema na stranici, o čemu pričati onda?! Samo one ampulice kao kapi za oči.
Stihl servisi u okolici isto jedu govna, kao nema potražne, pa da imaš možda bi i išlo jer 95% ljudi niti ne zna da postoji Ultra. Isto su me gledali kao marsovca kada sam pitao za Hexa turpije, pita me a šta je to? 🙉🤦🏻♂️
Ja uzimam u lokalnoj poljoapoteci, dogovorim se da mi naruči i to je to, mada ima tko traži kod Blaževića za 30€ 1L, ja uzimam po 27€.
Fanovi pravi te marke su zadovoljni sa dvotaktolom ine.Kaj vam to govori?..bez veze bacate eure.
Davno je rekel Puknuti:Ma samo nek' maže, ako planiram spalit par litri u danu, onda ide i dvotaktol 4% i teraj.
Istina, u mom zetoru u diferencijalu ima ulja od hipenola 90 do ina super 3...i 32 mu je godine i nikad nisam imao problema niti sa hidraulikom niti sa mjenjačem...da li bi u novog Fendta, Deutza, John Deere sipali takvo što...ili super 3 u motor...ili se traže neka kvalitetnija ulja? Da li u Audije, bembare, mećave...itko toči delta 5?Davno je rekel Puknuti:
- za ulje je najvažnije da ga ima...
J...š marke kojima svaka dlaka smeta...
Zakaj ljudima kvariš sreću?🤭 Pročitaj ono pod OSNOVNO!
Index Oglasi
index.hr
Nema više tog kodeksa , zamisli da se i belarus traktor kopira , pa nema daljeDa stihl nečemu ne vrijedi nebi ju nitko ni kopirao kao što se ne kopiraju neke druge markice.