• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

ziziKa

Član
Tu od
22 Sij 2014
Poruka
92
Ako neko može pomoć oko 056 ice. kakva je uloga iglice u karburatoru i kako se pila ponaša ako iglica nije u redu, kolko sam primjetio na vrhu ima gumicu.
Pila upali ali se odma i ugasi i pojavi se gorivo ispod filtera tj karburatora.
 
Tu od
31 Pro 2019
Poruka
44
Moze li mi tko reci nesto vise o STIHL MS 361 ili 341.
Kakve su za rad.
Mogu li napraviti do 100m srednjih drva godisnje
 

hotela

  
Tu od
1 Lis 2014
Poruka
1,262
Ako neko može pomoć oko 056 ice. kakva je uloga iglice u karburatoru i kako se pila ponaša ako iglica nije u redu, kolko sam primjetio na vrhu ima gumicu.
Pila upali ali se odma i ugasi i pojavi se gorivo ispod filtera tj karburatora.
Pa kolege bio bi red da mu neko objasni,ne zelim sam biti pametan posto ima na forumu vecih znalaca,naravno da iglica mora biti ispravna a sad kak se ispita u to ne ulazim. :ppozdrav:
 

fordson

Član
Tu od
16 Kol 2011
Poruka
113
Hvala kolega
Ako ima jos neko iskustva sa njome neka napise
Kao što piše iznad u postu, vrhunske profi pile.
Idealan omjer mase i snage, dovoljno lagana za tanje drvo a opet dosta jaka za ozbiljnije poslove.
Svaka preporuka, osobno imam Stihl ms 251, 381, 461.
 

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,561
Imam ja dvije Ms 361 i prezadovoljan sam njima, jedna je usjekla sigurno preko 1000 metara za manje od dvije godine i jedini kvar je bio auspuh koji je progorio i drugo ništa a kupljena je kao polovna. A ljetos sam kupio istu samo novu, ma to samo sipaj i radi, odlične motorke.
 
Tu od
31 Pro 2019
Poruka
44
Kolege jucer sam na oglasu nasao stihl ms 360..
Dali tko zna radili se o kineskoj kopiji ili orginalu..Na netu nema bas puno o njoj
 

maku

Član
Tu od
21 Sij 2014
Poruka
40
Zaribala mi motorna pila ms360, dali se ispalti ulagati u popravak iste i koje djelove koristit, zamijenske ili orginal? Dali imate iskustva sa zamijenskim djelovima. Mislim da će mi trebati radilica i novi klip.
 
Tu od
31 Pro 2019
Poruka
44
U subotu sam kupio novu STIHL MS 310..
Razradjena po preporuci majstora..
Desava mi se kada otpilim drvo pustim gas ona se ugasi..
Motorka pali u par poteza.
Na leru radi kao satic..
Prima gas dobro jedino se to zna desiti kada prerezem drvo ona se ugasi ne svaki puta...Sto bi moglo biti
 

scarlet

Aktivni član
Tu od
11 Lis 2018
Poruka
221
Karburator.....Ista stvar mi se desavala na novom trimeru fs 350.....ali kad ga zaustavim u radu i hocu ponovo da ga pokrenem na klik kao da se zatusi i ugasi se.....nosio par puta,pojacavali ler gas,stimali karburator,cak su dotle dosli da se u auspuhu zalegla neka buba(moguce ali apsurd zivi)i na kraju rekli da je karburator i kao odradili su zamjenu uz odobrenje Unikomerca,ali ja u to sumnjam jer sam dobio informaciju da Stihl nikad nikom nije odobrio reklamaciju za karburator zbog loseg goriva kod nas!Uglavnom sta god su radili sad radi normalno!Sreca moja ne kupi i motorke Stihl😃Generalno pocinjem misliti da Stihl pravi veliki promasaj sa proizvodima koji dolaze iz Brazila i Kine,a nisam bio tog misljenja......Cini mi se da je i MS 310 made in brazil ...i isto tako nije se gasio svaki put,i znao je izgubiti snagu u punim gasu......isto rijetko...ne mora znaciti da je i kod tebe kaeburator ali pade mi moj slucaj na pamet😃
 

Stiv

Član
Tu od
15 Lis 2009
Poruka
147
Jedno pitanje...u nabavi sam lančanika za ms 260, 325" Z7, u trgovini ima dva artikla - sa i bez prstena. Čemu služi prsten obzirom da sam do sada koristio samo lančanik?
 
Na vrh