6 metara tovarimStvarno ljepo izgeda, samo nek te dobro služi 👍kolko voziš drva na prikolici?
Meni je 180 vrhunska i bolja mi ne treba 2 godine radi iz dana u dan od rezidbe vocnjaka pa do sume da je proizvedena u tunguziji a ne u kini za 450 km bolje nema
I kod mene radi kao prvog dana,pali kao da je nova,dobro ide u drvo,mala lagana ogodna za sve,uzeo sam i ms 382 prozivedena u brazilu,sad za sad ide kao ludaa u kladu i mislim da i sa njom nisam pogrijesio bez obzira sto je brazil,stilh je stilh pa gdje god da je proizvedena bar je meni tako sumnjam da ima neke razlike koja je zemlja u pitanju danas se gleda dje je jeftinija radna snaga nista vise nije kao prijeStvarno ms 180 imam i ja, uz 372xp, 545m2, i starije verzije 050av i 038magnum i mogu reci da vrijedi svaku kunu. Bočni zatezač, prozirni rezervar ulja i goriva. Uz picco lanac zver. Kostala me oko 1800kn pred dvije godine sa karnistrom gratis i ide ko prvog dana. Po meni najbolja mala motorka. Sjećam se jednom dok isli u šumu s 372xp i s 180...kao,vise nam motorki ne treba... Šuma udaljena 20 km... Kod prvog vodoravnog reza na 372xp puko amortizer ručke (nova bila). I s 180 napravili sva drva taj dan... Dva traktora s porikolicama jednom od 5m3, drugi s 3m3, i ja na svog Grizzlya nsmetal 1.5m3.
Od tad idem s 4 motorke u šumu 😂
Ima nesto sume u vlasnistvu ali ovo je kupljeno...Bogme prava radna akcija, to imaš svoju šumu? Kolko ima tu metara?
Kak je to moguće?...A danas je ovaj odradio cca 40 metara..