• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,411
Downsizing, radi emisija, kak i z autima.
Nema oznaku C-M jer očito Motronic bude standard…opet radi emisija…
Pretpostavljam…

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,538
Nove serije su nove, oni koji kupe reće kako je to najbolje i to je tako. Jače, brze, manje troše, lakše i bolje i to je to.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,705
@ZJ ok, ali ne čini mi se to sve kao neka senzacija.

@smilan moje su sve pile nove serije, usudio bih se reći doslovno nove pile jer 5 od njih 8 su mlađe od 3 godine, 3 od njih 5 su još u garantnom roku...da li je auto tune bolji nego obični karburator ne znam, meni osobno jest, dosta ljudi znam da im nije bolje...da manje troše ne znam, nisam imao priliku raditi sa pilama iiste klase a različitih serija, Nekome je bitna težina pile, pa taj bira po kilaži, meni je bitna udobnost, također mi puno znači što husq ima veći okidač gasa i to su neki od razloga zbog kojih dajem prednost hq ispred stihl, to BOLJE je jako relativan pojam.

Najnoviji postovi

Na vrh