• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Downsizing, radi emisija, kak i z autima.
Nema oznaku C-M jer očito Motronic bude standard…opet radi emisija…
Pretpostavljam…

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,542
Nove serije su nove, oni koji kupe reće kako je to najbolje i to je tako. Jače, brze, manje troše, lakše i bolje i to je to.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,708
@ZJ ok, ali ne čini mi se to sve kao neka senzacija.

@smilan moje su sve pile nove serije, usudio bih se reći doslovno nove pile jer 5 od njih 8 su mlađe od 3 godine, 3 od njih 5 su još u garantnom roku...da li je auto tune bolji nego obični karburator ne znam, meni osobno jest, dosta ljudi znam da im nije bolje...da manje troše ne znam, nisam imao priliku raditi sa pilama iiste klase a različitih serija, Nekome je bitna težina pile, pa taj bira po kilaži, meni je bitna udobnost, također mi puno znači što husq ima veći okidač gasa i to su neki od razloga zbog kojih dajem prednost hq ispred stihl, to BOLJE je jako relativan pojam.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
902
Downsizing, radi emisija, kak i z autima.
Nema oznaku C-M jer očito Motronic bude standard…opet radi emisija…
Pretpostavljam…
Sljedeća generacija još manje kubika, ali bit će turbina pa će opet biti bolja od stare... :D

Spaceman

Dobro znana faca
Tu od
24 Ožu 2020
Poruka
184
Koliko sam shvatio zapravo nije downsizing, ako ta pila spada u kategoriju 60cc,,jer realno ms 400 nije klasa 60 već bliže 70.. Sa ovom pilom dobit će nešto više cc i ks naspram 362c i bit će lakša.. Ms 400 je po meni bio promašaj, zapravo marketinški hype.. Ova pila će zamijeniti stare 362 i 400.. A ko želi jaču ima 462... Jedino bitno pitanje koliko će koštati 🙄😀

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
448
A morat će cjenovno bit ko ms400c samo jeftinije. Ovak na prvu to bi trebala biti odlična pila e sad jel budu napravili nešto da ju zaje vidjet ćemo. Takvu pilu su trebali napraviti kad su napravili ms400c na platformi 362c, ali nije ni sad kasno.

Najnoviji postovi

Na vrh