• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Motorne pile-STIHL, oliti po naški ŠTILOVKA!!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
7,430
Da na papiru, praksa kaže drugo😉, 20 i kusur godina ga tjeram pa znam, sve ovisi kaku zemlju obrađuješ i koliko finu obradu hoćeš

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,310
Praksa nije probni stol.
I ti (kao i većina) ga rijetko teretiš teretom prim kojem motor radi punom snagom...eventualno kratkotrajno.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,781
Ima tko Stihl Ms 212 da kaže utiske iz prve ruke? Treba mi malo jača od 170 a opet ne pre jaka jer i takve imam pa si nešto razmišljam o ovoj.

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,555
Skoro su ti pa iste, ja imam oba dvije pa nema neke razlike s tim da ova 212 ima neko bolje paljenje. Samo malo čuješ i odmah kresnes

Najnoviji postovi

Na vrh