S
petar kaže:Opa, dobro je opran, iako kod mjenjača ti je malo promaklo
Ček, na satu piše 55 ili se ja varam?
stvarno smijesno aj daj sliku tog imt 577 pa da uporedimo spram ovog koji nikad nije nista radjen...i radio je samo 950 sati...dodji pa vidi pa ces se uvjerit u kakvom je stanju traktor....daniels kaže:kak god al on nema 950h.
na susedovom nisu i jesu tak izlizane papučice a ima 6000h.
Bobo kaže:Ovaj ima 950 sati od generalke i to je MOZDA... pod i papucice izlizane do zla boga, zadnje gume drugacije... Farbaj ti nekog drugoga, ali je taj 950 sati napravio davnih dana...
Sadzid_mma-id_ kaže:
petar kaže:Kao što sam reko, dobro je opran, iako ne detaljno. A koliko se strugalo pod visokim pritiskom vidi se po boji koja je na svim izbočenjima nestala..
Ja na U imam org. gume sve 4, 2500th, sve radi od šume do transporta, a mali je 80g, 1200h isto org. sve 4gume, a puno asfalta. Sad ih po malo stižu godine, ali rifne imaju dobre. Tako da neznam kako ti imaš mijenjane gume a tako malo sati. Ok za zadnje, u šumi se prosijeku i sl. pizd. ali prednje nenajeb.. osim u transportu asfaltom.
Dakle sigurno ima dosta sati.
Bobo kaže:Sadzid_mma-id_ kaže:
Ovi traktori imaju doslovce servo (u narodu poznato kao poluhidraulicni volan)... dakle, traktor ima i dalje puz volana, ali je on spojen na hidraulicni cilindar koji potpomaze skretanje. Isti sistem kao i na starijim zetorima. Dakle servo, kao na autu, a ne hidraulicni volan...
Bobo kaže:Sadzid_mma-id_ kaže:
Ovi traktori imaju doslovce servo (u narodu poznato kao poluhidraulicni volan)... dakle, traktor ima i dalje puz volana, ali je on spojen na hidraulicni cilindar koji potpomaze skretanje. Isti sistem kao i na starijim zetorima. Dakle servo, kao na autu, a ne hidraulicni volan...