jok, nis pijan, neg danas vinogradne stupove vadil pa prste ne osjećam. sad sa nogom guram miša:mrgreen:
čuo sam da je stihlu pala kvaliteta....:supris:...nije ko nekada,ima ih od svuda
a na mojoj piše made in sweden
Pa kaj se ti i tast mačevate, pa onda čiji je dulji :scratchkada sam je kupovao bio sam na vagi ili ona ili stihl-ovka,a pošto mi tast ima stihl-a morao sam mu kontrirat,ali kada sam došao u trgovinu i vidio cijene..:supris:,za cijenu mojega husqia mogao si kupiti neki mali prčak od stihla koliko je bio skup i dosta slabiji imanji mač
Pa kaj se ti i tast mačevate, pa onda čiji je dulji :scratch
Pa kaj se ti i tast mačevate, pa onda čiji je dulji :scratch
Ma fučka se meni čija je brža i bolja, nego me ono dulji mač asociralo na viteške igre :lol:pa primjetim da kad zajedno režemo da je moja dosta brža i življa,doduše i 10-tak godina mlajša
ali sam malo gledao cijene i primjetih da ova moja sada košta kojih 15% više,malo su zdigli cijenu
Vele tu i list, ali bitno da se mi razumijemoma to s duljim mačom,to kada sam išao u kupovinu,razočarao se kako za cijenu moje sam mogao kupiti puno manjeg i slabijeg stihla,bili skupi ko vrag
a kod mene netko govori vodilica a netko mač,a sve se to svodi na kraju na isto
evo,danas se kod mene motorka sprema na zimski san
Oprosti, da te pitam, ono plavo na cilindru šta je to, ja imam tomos 062, po dijelovima koje sam do sad stavljao većinom pašu od husgvarne, a vidim da je kod tebe i fergazer drugačiji. Moja je stara 20 g.3 puta rađena generalka a godišnje pili oko 200 metara drva, znaći što duž metrice što granja itd. znači ukupno.