B
BAGERISTA
Guest
Lipo,lipo,,,,,sad si me stvarno uništija,,,,sad moram sanjat,,,do druge sedmice..:rolfer::rolfer:,,,,,i kad gren prasca nahranit,,,,imam sliku ispred očiju,,,ovako lipu ko ča si ti stavija......
da,kad su imali ronilačka odjela na sebi......
ma probao sam ju i sam danas,hladna ko led a bistra da ju možeš piti
Ma ča umočija prst,,,,nebi ni na metar doša,,,,več bi se počeja ledit,,,,a kamoli još unutra da gre:lol::lol:n...............
bit ce da im je kuvano vino poremetilo percepciju kad su mislili da je vrijeme za kupanje ?!?!
:lol:
ili kaj jačega....:scratch
Vijerojatno..........:mrgreen:ali ostaje to da je voda ledena...:rolfer::rolfer:
:drinkers: :toimonster: :rolfer:
kak bi jedan nas forumas rekal, nije ledena, nego je 2 stupnja, led nastaje ispod nule!
:rolfer::rolfer:
Uvaženi MTD01 !
Zbog nepropisnog načina skladištenja prehrambenih namirnica, obavještavamo vas da ćemo vam zapljeniti sve ovo što se vidi na slici. Mesne prerađevine uništit ćemo procesom intenzivne konzumacije. Žaliti se možete, ali žalba ne odgađa sami proces oduzimanja. :finga:
na vrh brda,vrba mrda.......:lol:sad je meni jasno zakaj mtd ne zeli da mi saznamo kadi on zivi
:lol: :lol: :lol:
na vrh brda,vrba mrda.......:lol:
evo nešto za mog istarskog kolegu.......:lol: :lol: :lol:...:rolleyess: :rolleyess: