• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Lipo,lipo,,,,,sad si me stvarno uništija,,,,sad moram sanjat,,,do druge sedmice..:rolfer::rolfer:,,,,,i kad gren prasca nahranit,,,,imam sliku ispred očiju,,,ovako lipu ko ča si ti stavija......

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
evo,pošto se ništa ne radi treba malo potrošiti kalorije od božića pa se išlo malo u šetnju

v6hq4h.jpg

2zqsyvs.jpg

2hfswmv.jpg

vfjzue.jpg

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
ma gledao sam ih od kuće......
da nije padao snijeg,spustio bi se do vode da ih vidim izbliza....
bio je moj brat, veli da je voda OK za kupanje...
da,kad su imali ronilačka odjela na sebi......

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
da,kad su imali ronilačka odjela na sebi......

ma ja nebi prst umocio u tu ledenu vodu, akamoli gologlav uljetao unutra!!
a on majmun imao polu odjelo nekakvo, dio prsa i ruke i cijela glava totalno goli!

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
ma probao sam ju i sam danas,hladna ko led a bistra da ju možeš piti

B

BAGERISTA

Guest
ma probao sam ju i sam danas,hladna ko led a bistra da ju možeš piti

Ma ča umočija prst,,,,nebi ni na metar doša,,,,več bi se počeja ledit,,,,a kamoli još unutra da gre:lol::lol:n...............

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Ma ča umočija prst,,,,nebi ni na metar doša,,,,več bi se počeja ledit,,,,a kamoli još unutra da gre:lol::lol:n...............

bit ce da im je kuvano vino poremetilo percepciju kad su mislili da je vrijeme za kupanje ?!?!:confused:

:lol:

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Nije ti mtd dosadno tu uz vodu, ljeti bude komaraca, a i pogled vjerujem da nije loš.:weedman:

B

BAGERISTA

Guest
bit ce da im je kuvano vino poremetilo percepciju kad su mislili da je vrijeme za kupanje ?!?!:confused:

:lol:

Moguče,,,ili njim je ošinulo u glavu...........:rolfer::rolfer:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Vijerojatno..........:mrgreen:ali ostaje to da je voda ledena...:rolfer::rolfer:

:drinkers: :toimonster: :rolfer:

kak bi jedan nas forumas rekal, nije ledena, nego je 2 stupnja, led nastaje ispod nule!

:rolfer::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
:drinkers: :toimonster: :rolfer:

kak bi jedan nas forumas rekal, nije ledena, nego je 2 stupnja, led nastaje ispod nule!

:rolfer::rolfer:

To,,bitno da smo se razumili,,ništa jedna :drinkers::drinkers:i pomalo se odmah diže teperatura.......,,,Pa kolega,,,možda se i vidimo ovih dana,,,jer ču u tvoje krajeve,najvjerojatnije sutra ujutro,,,pusti mi broj mob.....na poruke....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
evo nešto za mog istarskog kolegu.......:lol: :lol: :lol:...:rolleyess: :rolleyess:

5akxgp.jpg

V

VTZ

Guest
Uvaženi MTD01 !

Zbog nepropisnog načina skladištenja prehrambenih namirnica, obavještavamo vas da ćemo vam zapljeniti sve ovo što se vidi na slici. Mesne prerađevine uništit ćemo procesom intenzivne konzumacije. Žaliti se možete, ali žalba ne odgađa sami proces oduzimanja. :finga:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
majke ti janje, pa ko bi si mislio da su te kobasice tako blizu a tako daleko!!
sad je meni jasno zakaj mtd ne zeli da mi saznamo kadi on zivi

hehe

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
Uvaženi MTD01 !

Zbog nepropisnog načina skladištenja prehrambenih namirnica, obavještavamo vas da ćemo vam zapljeniti sve ovo što se vidi na slici. Mesne prerađevine uništit ćemo procesom intenzivne konzumacije. Žaliti se možete, ali žalba ne odgađa sami proces oduzimanja. :finga:

:lol: :lol: :lol:
sad je meni jasno zakaj mtd ne zeli da mi saznamo kadi on zivi
na vrh brda,vrba mrda.......:lol:

B

BAGERISTA

Guest
evo nešto za mog istarskog kolegu.......:lol: :lol: :lol:...:rolleyess: :rolleyess:

5akxgp.jpg

To je to,,,,nači više nečemo govorit (klin se klinom zbija----------nego sad če se reč KOBASICA SE KOBASICOM ZBIJA):partyman::partyman::partyman::rolfer::rolfer:

A nači tako,,,sad idemo s delicijama,,,,ajme,,,ča si mi sad otvorija apetit.

Ali fascinira me ovaj tvoj ferrari ispod njih,,,,takon da če i on dobit miris po njima,,,na kraju če delat s mirisom kobasice...

Najnoviji postovi

Na vrh