• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
hoces rec da se i na vrbi suše kobasice?!?!

:rolfer: :rolfer: :rolfer:

da samo tamo,,,,bit če još,,,da on sad sve sakrija,,,,vidim neki rekli da če se oduzimat.......:blackeye:blackeye,najbolje da to donese kod mene,,,,ili da svi zajedno sataremo,pa onda neče bit ni žalbe ni kvarenja.......:lol::lol::rolleyess:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
da samo tamo,,,,bit če još,,,da on sad sve sakrija,,,,vidim neki rekli da če se oduzimat.......:blackeye:blackeye,najbolje da to donese kod mene,,,,ili da svi zajedno sataremo,pa onda neče bit ni žalbe ni kvarenja.......:lol::lol::rolleyess:

ni traga ni glasa od njega, bit ce da kobasice skriva da, zato ga nema!!
hehe

B

BAGERISTA

Guest
ni traga ni glasa od njega, bit ce da kobasice skriva da, zato ga nema!!
hehe

Vijerojatno,,,,,nešto radi,,,možda bunker,,,da sve makne.....:rolfer::rolfer:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Vijerojatno,,,,,nešto radi,,,možda bunker,,,da sve makne.....:rolfer::rolfer:

kopa atomsko skloniste! u EU, i sa njihovim zakonima mi seljaci za zakon nebumo nis smili imat doma ko do sad (oni koji se kuze u zakone nek se suzdrze komentara molim :lol: )

sad kotal za rakiju, sad klanje u klaonici, nebuju smile kobasice na vrbi visit...

B

BAGERISTA

Guest
kopa atomsko skloniste! u EU, i sa njihovim zakonima mi seljaci za zakon nebumo nis smili imat doma ko do sad (oni koji se kuze u zakone nek se suzdrze komentara molim :lol: )

sad kotal za rakiju, sad klanje u klaonici, nebuju smile kobasice na vrbi visit...

Nažalost,,,,,,jako žalosno,,ali istinito...............:mad::mad::finga:,ali kod mene če se nač nešto za :drinkers::drinkers:i za

Uploaded with ImageShack.us

Malo mu je atomsko,,,,,,neka krene sa nuklearnim.........:lol::lol::lol:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Nažalost,,,,,,jako žalosno,,ali istinito...............:mad::mad::finga:,ali kod mene če se nač nešto za :drinkers::drinkers:i za

Uploaded with ImageShack.us

Malo mu je atomsko,,,,,,neka krene sa nuklearnim.........:lol:

ijooooo, ma znas kaj je?!?! sad mi je palo na glavu kaj bi moglo bit!!

zapalo je 7cm snijega, pa cisti dvoriste sa mtd-om!!

al ga nesto dugo nema, e sad, il cisti i susjedima, il ga nemre upalit... :lol: :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,883
baš sada krećem s čišćenjem,možda bude koj video
a što se tiče kobasa.....
8y82l2.gif
...ipak imam lovce u familiji....:rolfer:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,724
Ali fascinira me ovaj tvoj ferrari ispod njih,,,,takon da če i on dobit miris po njima,,,na kraju če delat s mirisom kobasice...
Ili budu kobase sa okusom ferarija :scratch

B

BAGERISTA

Guest
Ili budu kobase sa okusom ferarija :scratch

Moguče,,,,,,,i to da se desi,,,,,...

Nači najbolje da ih potamanimo dok je vrijeme.............:mrgreen::mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
baš sada krećem s čišćenjem,možda bude koj video
a što se tiče kobasa.....
8y82l2.gif
...ipak imam lovce u familiji....:rolfer:

A onda primjenjujemo drugu taktiku.........,,krađa usred dana........:rolfer::rolfer:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
evo nešto za mog istarskog kolegu.......:lol: :lol:...:rolleyess: :rolleyess:

5akxgp.jpg

Sem ti miša :supris::supris: aaaaauuuuuu dobro bager veli "kobasa se kobasom sabija",,, uf smislit ćemo mi nešt :scratch ,,,, sam mi se vidi da bi moglo bit sačme u gaćama :rolfer:
Prava roba, ček ček idem na tavan skinut jednu a druge slikat :partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Zna san,,,da češ udarit di najviše boli..................:rolleyess::rolleyess:

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
evo mali refresh......:rolfer: :rolfer:

8pk8.jpg

nesto mi je preblijedo to meso, ja nebih preporucio konzumiranje istog...
evo, u mom trosku, donesem ti kutiju za kontaminirani medicinski otpad, pa cu ja to zbrinut da se ti ne mucis...

samo javi i ja dodjem po to bledo meso...

Najnoviji postovi

Na vrh