• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
a kolega,znaš kako ti je..ovak je najbrže.....
dalo bi se to i na poslu napravit al je problem kako iznest vanka...
ovak sam si uštedio živce a i guzica je vidila puta....:rolfer:

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636
Samo da komentiram , ako si stvarno sposoban to napraviti sam matrijal novi u trgovoni ne bi došao više od 400 kn (ovo je fuul napamet i fuul max., +boja i varenje ..balb,al,bla...a da ja napravim jedan par ?
Ajd izvaži koliko ima kila?

danot

Član
Tu od
2 Srp 2009
Poruka
633
Ja sam radio kotaci i plug za mog motokultivator, kostali me sve oko 20 evra, bez boja,a materijal od otpada...

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Sad nema trte mrte, mogr da ide, čist solidna cijena, moja slobodna procjena nije skupo s obzirom da nemaš zajebancije a kak i sam veliš i guza malo vidla puta.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
Samo da komentiram , ako si stvarno sposoban to napraviti sam matrijal novi u trgovoni ne bi došao više od 400 kn (ovo je fuul napamet i fuul max., +boja i varenje ..balb,al,bla...a da ja napravim jedan par ?
Ajd izvaži koliko ima kila?

a kolega,kaj da ti velim...znaš da i automehaničari i autolimari imaju najgore aute.....:D
a i nemam gdje da ispigam cijev na okruglo..
a da radim na poslu dođe me skuplje nego ovako.... svakom moraš barem iz kulture donjet za popiti.....pa daj jednim pa drugom i opet sam na istom...
težina,onako odokativno,mislim da je oko 2-3 kile...po komadu..

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
a kolega,kaj da ti velim...znaš da i automehaničari i autolimari imaju najgore aute.....:D
a i nemam gdje da ispigam cijev na okruglo..
a da radim na poslu dođe me skuplje nego ovako.... svakom moraš barem iz kulture donjet za popiti.....pa daj jednim pa drugom i opet sam na istom...
težina,onako odokativno,mislim da je oko 2-3 kile...po komadu..
Mogel si napraviti i od flaha, nemora biti cijev.
Ja sam ih napravil za Mondiala, a sad ih koridtim povremeno i na Muti.
"Felga" je od ploče 12mm. a obruči od punoga 20x20. Svaki je težak oko 25kg :supris:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
a,tebi treba kila jer je mondial dosta lakši

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
a jesi zajeban.........:lol:,,,,,,znaš na kaj mislim.......

B

BAGERISTA

Guest
Ništa moraš dignut koju kilu.....:rolfer::lol::lol:,,,ako ništa,,,onda si siguran da ne prokliže--....:rolleyess:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
...danas se malo radili na kosištu od mtd-a....
...nakon mukotrpna šlajfanja i struganja došlo je vrijeme za premaz hrđo-grizom..

fa7img.jpg

...a onda je išao prvi premaz hameritom koji mi je bio pri ruci...

2d2duuh.jpg

B

BAGERISTA

Guest
Doša je i on na red,,,ljepo,,,pa ako niš barem neče izbijat i jest ga rđa................
Još češ vijerojatno to proč koju ruku.....:scratch

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
..ma ne bojim se za hrđu kad je pocinčani lim...
..a drugi premaz ide obavezno..

kb3gy9.jpg

..sad to već nečemu sliči..
..kada se dobro posuši onda na sklapanje..

B

BAGERISTA

Guest
e to je več bolje,,,,:rolfer:,,,svaka čast,,,vidim da če kosit ko nova,,..
nek je pocinčani,,,,ali kad krene rđa,,,,nema isto ga jede..pogotovo di je mokro i trava,,,di ostane..

B

BAGERISTA

Guest
Nadam se da čemo se i mi nekako nač,,,,evo jučer je bila situacija takva,,,i nije se moglo proč,,,mada da sam bio sam doša bi,,,ali ovako nisam ima obraza......

Nači čemo se več nekako,,,pa ako ništa drugo pomalo,,,bit če još prilika:rolfer::rolfer:eek:pet nije da svijet propada..

Ala:partyman::partyman:moj.

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ostala mi je kobasa cijela......:rolfer:

znaš kaj, ti i tvoje kobasice, ja i bager ti uopće ne vjerujemo da su ono tvoje,
dok se ne uvjerimo degustacijom!!

ono si mogal i kod susjeda poslikat!

:vragek:

B

BAGERISTA

Guest
ostala mi je kobasa cijela......:rolfer:

Hm,,,,,ne sekiraj se,,,samo nemoj poslje za nama:axe::axe:kad se bude pojilo ,,vidim ja da si ovaj put proša bez PDK-a...:rolfer::rolfer::rolfer:

znaš kaj, ti i tvoje kobasice, ja i bager ti uopće ne vjerujemo da su ono tvoje,
dok se ne uvjerimo degustacijom!!

ono si mogal i kod susjeda poslikat!

________

I to je jedna od mogučnosti,,,,sumnja pada čim se nije dalo nač gazdu..........:rolfer::rolfer::mrgreen:

G

GROF

Guest
., ej bećari!

., sada je ta vaša sumlja u kobase došla i do mene!., čim on onako velikodušno slika i kobase mu poziradu u svim pozami!!!., čudno je to!., a gazda voli šetnju!., da nisu to kobase od susedinog muža NE!???., pa kada sustane od šetnje, a suseda zove na čašicu razgovora!., ne verujem da se ne fali sa kobasicom-cami!!!..., tako da., zaigran je on tip!

., aj Bog!., čitamo se ...

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh