• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
za bagera i josix-a..........:rolfer: :rolfer: :rolfer:
za svakog ponešto.......:rolfer:

j8jva9.jpg

B

BAGERISTA

Guest
za bagera i josix-a..........:rolfer: :rolfer: :rolfer:
za svakog ponešto.......:rolfer:

j8jva9.jpg

Bolje išta nego ništa..........:mrgreen::mrgreen::supz::supz::rolfer:

Di ih samo nađeš,,,brže...........;)

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
al nam je metnuo... :lol:
bager, morat cemo jedan drugom cuvat ledja :lol:

B

BAGERISTA

Guest
al nam je metnuo... :lol:
bager, morat cemo jedan drugom cuvat ledja :lol:

Obavezno,,,,inače smo otkriveni................:rolfer::rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
Jest opićen nema dileme, sam su mu kobase u mislima,,,,, ;)

Aaaaaaaaaaa nego.......i:drinkers::drinkers:ali moram ti nekako poslat antifriza...

Pozdrav kolega PELE:partyman::partyman:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
Bog bog @bagerista, drago mi je da si nam dobre volje spram nevolje koja te snašla. Nezgodno mi je,,,,,,,:confused: al ću pitat Kako mališan, jel ima znakva poboljšanja tj jel se zna što je bilo?

B

BAGERISTA

Guest
Bog bog @bagerista, drago mi je da si nam dobre volje spram nevolje koja te snašla. Nezgodno mi je,,,,,,,:confused: al ću pitat Kako mališan, jel ima znakva poboljšanja tj jel se zna što je bilo?

Zna se,,,,ali ču napisat,,,,jer nisam na svom kompijuteru,,,pa tako kad stignem kuči,,,sve ču ljepo obijasnit........
Evo mene opet u zg.......

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
a u rodno mesto, ovo sa kobasocama je oslo predaleko!!
moramo mi to smazat i gotovo, onak ko antifriz, na EX !!

hehehehe

B

BAGERISTA

Guest
a u rodno mesto, ovo sa kobasocama je oslo predaleko!!
moramo mi to smazat i gotovo, onak ko antifriz, na EX !!

hehehehe

Vieruj mi da,da,,,i to čim prije,,,ostavljamo previše tragova.....:shock::shock:eek:nda ,,,ako ih sataremo,,,više nema ni CSI,,da nas nađe,,,:mrgreen::mrgreen:kad ih provučemo kroz stomak,,,i onda na :toimonster::toimonster:,,,,,,,...plan--D--:supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
baš sam stigo iz poznanovca,bio sam kod čovjeka kaj radi željezne kotače za mtk.,ne izgledaju loše,budem ih popodne namontirao pa ću ih poslikati.....

B

BAGERISTA

Guest
baš sam stigo iz poznanovca,bio sam kod čovjeka kaj radi željezne kotače za mtk.,ne izgledaju loše,budem ih popodne namontirao pa ću ih poslikati.....

To care,,,,i uzemlji dobro traktor............:rolfer::rolfer:,,,................

nadam se kad budem za doma iša,,,,da nečeš bit u šetnji.......,,,...da ti predam koju ljepu domaču......

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
Vieruj mi da,da,,,i to čim prije,,,ostavljamo previše tragova.....:shock::shock:eek:nda ,,,ako ih sataremo,,,više nema ni CSI,,da nas nađe,,,:mrgreen::mrgreen:kad ih provučemo kroz stomak,,,i onda na :toimonster::toimonster:,,,,,,,...plan--D--:supz:

:rolfer::rolfer: potpisujem plan D !!! :lol:

B

BAGERISTA

Guest
:rolfer::rolfer: potpisujem plan D !!! :lol:

Zna san ja da nije ronioce teško kroz vodu prevest................:rolfer::rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,891
jeee, f zagorju si bil?! Kuljike penezi si platil?

350 divljih životinja....
znam da će netko reći da je puno,ali nije ni malo 450 kuna dati za jedan oriđiđi...

Najnoviji postovi

Na vrh