Ni razrađen kako treba,...:rolfer::rolfer:,,sad ga malo ispuši,,barem da se malo uspije zagrijat,,,za stroj je gore da stoji nego da radi normalno..
A i jedno pitanje imam za tebe?????,,ja imam na mom istu kabinu,,zanima me koja je jer ih ima više vrsta,,polomili su mi zadnje staklo kod krcanja grana u ulikama i drače koja su čistili stari i njegov prijatelj(ovaj si je stari pojest htio ruke,,i od bijesa kupio staklo),mene nema i eto piz....je kaže on
,sve mijere su iste,,,samo su rupe gore na brtvelama(šarke)malo šire,,napasirali smo je,,ali eto nebude li ti teško,,probaj pročitat koje proizvodi ja mislim da bi trebalo bit nna prednjem staklu..........
I dali možeš dat mijere od nosča retrovizora na vratima,,,ijer ih ja nisam dobija kad sam je kupija kod jednog čovijeka..
Na zadnoj slici,,vidim su bočno montirani neki nosači,,,,,,,,na diferncijalu,,,jel znaš čemu služi to??????
Ja na mom mislim radit ko šta imaju novi traktori,,nači štange za dole,s rupama da se može selit kuka,,,ova šta je imam mmi radi probleme kad kipam bale,,otkopča mi prikolicu jer dođe dosta težine iza,,pa moram pazit kod kipanja.......
Izvini šta sam ti na temi,,brljao,.........