I rentabilan vidim,,,a može iduboku i plitku brazdu radit,,,nego reci mi koja je to marka,,,i dali je kojka hidraulika na njemu,,nači okretač ili slično,,,,,,,,,,,,:mrgreen::mrgreen::mrgreen::lol::lol:
2 u 1....:rolfer:
Radi radi još malo pa neš moć nego ćemo samo briškule i trešete zaigrat pijuckat bevandu i gledat snjega kroz prozor,,,, jel bagerista,,, a kod tebe nema trave sami kamen :rolfer::rolfer::rolfer:
A nisi navikao gledat "snjega kroz prozor"...... :rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:
A nisi navikao gledat "snjega kroz prozor"...... :rolfer::rolfer::rolfer::rolfer:
Bager bolje ti je gledati s nje nego sa njega.A baš tako,,,kod nas ga je rijetko,ali zadnji put je ostavija traga,.....:?meni osobno ne smeta,,,ali ova pula je bila u totalnoj blokadi................:lol::lol::lol::rolleyess:
Bager bolje ti je gledati s nje nego sa njega.
Zato ti i ostaju tragovi :finga:
je ti ga metnuo onako lagano u rukavicama....:lol::lol::lol:
sutra ide traktorić na gredu da stavim ralicu,nema kod mene iznenađenja
a čuj,košnjava je ionako gotova a i ima se vremena.
budem kosište malo oprat i podmazat,vidjet u kakvom su stanju remeni,noževi i ležaji,smontirat ralicu i čekati prve pahulje,a možda će mi trebati ralica kad budem išao kod grofa...:lol:
Pozdrav dragi forumaši.
Zovem se Dražen,imam 35 god. i dolazim iz Mrežničkog Briga pokraj Duge Rese.Kuća mi je nedaleko od auto-kampa Slapić.
Pratim Vas već duže vrijeme i zakon ste,ali sam se tek nedavno registrirao.Nisam veliki poljoprivednik kao Vi jer nemam zemlje,a obrađujem veći vrt samo za vlastite potrebe.
Od mehanizacije posjedujem:
- motokultivator LabinProgres 14 ks s kardanskom prikolicom i priključcima(freza ,jednobrazdni plug prekretač,plug za vađenje krumpira i nagrnjivač,a možda nabavim još pokoji priključak)
-traktorić MTD LT 175/107 Transmatic s ralicom za snijeg
-samohodnu kosilicu Viking MB 445 Linea S
-trimer Husqvarna 323 R
-i motornu pilu Husqvarna 365 Specijal
Toliko za sada od mene,pozdrav......
Fotke strojeva stižu kasnije