B
BAGERISTA
Guest
Šta reč kolegammmsve je rečeno sa slika,,,nema se više ti šta pametovat,,,,,,,,,,,,:supz::supz:rayer:vidim kod tebe nema šale,,,ni iznenađenja,,,evo kod nas rashladilo...... pa ložim i u kuči,,,drva naravno....
evo ralica je spremna
Ma lako za farbu doć će zima pa onda pituraj, nego ja imam ono čudo kaj se montira na bočnu stranu imt 533 i na postolje kose a radi kao natresaljka e kad vadim uredu je al kad skladištim ne traje dugo,, brzo gnije jer je natučen, a imo negdje doma onaj konjski plug e s tim sam skladištio do proljeća 4 mj,sad bi ja montirao takvo nešt na stražnj kraj imt-a .
Nacula sam da se @bager treba oprobati u kuhanju pilece juhice. :axe: No kako je neiskusan, trebace mu dosta zacina da udesi pravi okus. Vidim ima i pomoc prijatelja. Primecujem, ti si "klincice" vec spremio. :rolfer::rolfer::rolfer:[/QUOTE
Hehe,,dobra,,samo ne brini jako za začine,,brini rađe za iskustvo..:rolfer::rolfer:
Nacula sam da se @bager treba oprobati u kuhanju pilece juhice. :axe: No kako je neiskusan, trebace mu dosta zacina da udesi pravi okus. Vidim ima i pomoc prijatelja. Primecujem, ti si "klincice" vec spremio. :rolfer::rolfer::rolfer:[/QUOTE
Hehe,,dobra,,samo ne brini jako za začine,,brini rađe za iskustvo..:rolfer::rolfer:
da dobro miješa...
evo,danas kod mene bila sjetva i naravno fergi u glavnoj ulozi
sijao se jačmen,a jebote ja opet zaboravio,koji sam tukac,a još sam mislio kada budem gotov da budem vidio i naravno u toj sveopćoj gužvi naravno zaboravio...:madmana:
kaj ne uzmeš felge i gume kakve moraju biti ?
kaj ne uzmeš felge i gume kakve moraju biti ?