• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Nadajmo se da če bit sijajna:mrgreen::mrgreen:,samo da vidimo kraj,,,tako da mogu organizirat desant na felge..........:rolfer::rolfer:

Uploaded with ImageShack.us

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
evo finalnog proizvoda..

o6d087.jpg

1zmnfjn.jpg

furgd0.jpg

a sa ovom bojom sam farbal,nekako mi je ta najbliže orginalu..
2rxxuu0.jpg

ims83o.jpg

i kad se dobro posuši idemo u nabavu po nove šlape za njih...

B

BAGERISTA

Guest
Ajmeeeeeeeeeee,,,,,,,sijaja,,,svaka čast....:supz::supz:

Sad još gume,,,da bude ko majka,,,,,,,,,jao šta češ se k.....t,,,sad po selu....:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
još možda nabacim jedan premaz,onda idu stranice od prikolice i ostali priključci..
na GO sam pa se ima vremena...

B

BAGERISTA

Guest
Vidim ja da če se makine sredit do jaja,,,,neka,,,,kad dođem,,,vidim da ču bit možda i s šmirglanjem zatečen...............

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
dobro ti ide špricanje pa te možda i zaposlim..:rolfer:

B

BAGERISTA

Guest
dobro ti ide špricanje pa te možda i zaposlim..:rolfer:

Svakako,,,,bitno se je gurnut nekako,,,,a poslje je gotovo,,,:rolleyess::rolleyess::lol:

Ako ništa drugo i to če bit dobro za početak....................:shock:

I kod tebe ide špricanje,,,,vidim iz priloženog,,,svako toliko vas ima više,,,,ali neka samo zdravlja......................

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
pošto nemam gdje špricat(osim u prazno...:lol:) dok je hladno,farbam kistom i valjkom..

B

BAGERISTA

Guest
pošto nemam gdje špricat(osim u prazno...:lol:) dok je hladno,farbam kistom i valjkom..

I to je nešto,,,,,,,,,a neka vrag pati..........................:lol::lol::lol::mrgreen:

B

BAGERISTA

Guest
Sad čekamo šlape,,,,,da vidimo,,krajnji rezultat...................:weedman::weedman:
A kako mi se vidi bit če tu još toga............:shock::shock:

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
@mtd jel dite stiglo, jel se smije na mamu ili je frizura na tatu ;)

G

GROF

Guest

., lipi pozdrav forumski prijatelju!

., heheheee., :lol: dobar si!, nimaš kadi špricat pa farbaš po voj zimi!
., dobro su ti felgice ispale u voj narandžastoj farbi!, već sam te til cimat da minjaš nu sivu farbu., izgljedalo je koda ideš farbat vojne nekadašnje krevete., :shock: ..., a vako je sada lipo., čak lipše od orginala!!!

., aj ljubi tu svoju predivnu i mladu obitelj!., a čim dobiš dozvolu za pokeljit ku slikicu?!, odmaćemo vidit na koga je dite???., čuj, ovi današnji poštari svi odreda su uglavnom dobri., tako DA!., neka je sve samo živo i zdravo! :supz: ., a mi se moremo i dalje cerekat ko piz.a na nove gaćice! :mrgreen: ...

., aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
., lipi pozdrav forumski prijatelju!
., izgljedalo je koda ideš farbat vojne nekadašnje krevete., :shock: ...,...

to ti je nekakva dvokomponentna temeljna boja za bojat motore...
ali za ovakove.....
24dikgi.jpg

G

GROF

Guest
., ej!

., fala ti za pojašnjenje i za slikice!
., reci mi za čega se koristidu TI "motorići"???., sretan sam ko malo dite kada se nešto dela i kod nas!...
., aj Bog!., čitamo se ...

B

BAGERISTA

Guest
Lipi motorčiči,,,,mora da su za male barke..................:lol::lol:ili batane..:mrgreen::mrgreen:

Najnoviji postovi

Na vrh