A si stavija neki učvrščivač,,,ili razređivač,,,ako je uljna ili ja mislim da si reka dvokonponetna,,,onda se teško suši.
Vidit čemo,,,ispast če ko grom,,,,a reci mi di češ stavit one felge,,,na prikolicu,....:scratch
da,ali ti imaju i skladište u Zagrebu,negdje na Žitnjaku,u ind. zoni..Hempel se proizvodi u Umagu? Znači oni proizvode za brodove boje? Jel znaš kako se zove ta hempelova dvokomponentna boja?
hm,,,,četku sam nabavio hmm....Gdje si kupio žićanu četku za flex, ja kupim neku od 20 kuna i raspadne se i onda u linu kupim za 80 i mislim si neka kvalitetna je, kad ono i ona se raspadne kao i ova,
da,ali ti imaju i skladište u Zagrebu,negdje na Žitnjaku,u ind. zoni..
al to ti nije boja za brodove,to ti je,mislim,normalna dvokomponentna boja,ali da me je*eš neznam kako se zove..
hm,,,,četku sam nabavio hmm....
proizvođač ti je PFERD i od inoxa je,a nisam primjetio da se lomi..
a naoćale se koriste obavezno,vrag nikad ne spava..
ma,slobodno se navrati,na godišnjem sam....samo mi se prije najaviš da nekuda ne odlepršam...:lol:
Hempel se proizvodi u Umagu? Znači oni proizvode za brodove boje? Jel znaš kako se zove ta hempelova dvokomponentna boja? Gdje si kupio žićanu četku za flex, ja kupim neku od 20 kuna i raspadne se i onda u linu kupim za 80 i mislim si neka kvalitetna je, kad ono i ona se raspadne kao i ova, samo žičice odlijeću i zabijaju se u kožu, nadam se da koristiš zaštitne naočale jer bez njih možeš se pozdravit s jednim ili oba oka, zavisi kakve si sreće. Morat ću se ja kolega zaletit do tebe koji dan, kaj kažeš?
Valjda kod primjene četke paziš koja je dozvoljena obodna brzina. Ona je uvijek 80 m/s. al kad staviš veliku četku na mali fleks tada prekoračiš obodnu brzinu i tada se ona raspada. zato ja četke koristim na velkom fleksu(6600o/min) i tada puuuno diže traje....naravno i kvaliteta igra:supz:
., vidi ti našega mtd001-a!!!
., ma čovik se uvrdinil skroz na skroz., za nepoverovat?!., oli brusi, oli farba, šprica, ..., samo tako!., treba GO iskoristit dobro!!!
., aj Bog!., čitamo se ...
., vidi ti našega mtd001-a!!!
., ma čovik se uvrdinil skroz na skroz., za nepoverovat?!., oli brusi, oli farba, šprica, ..., samo tako!., treba GO iskoristit dobro!!!
., aj Bog!., čitamo se ...
Nema mora da je neki meteorit promašija mene i pogodija njega,,,ili se je šeta po šumi i asocirala ga zelena boja od šetnje,,,,,,,,,,:weedman::weedman::lol::lol:
na mojoj ti četki piše max. 16000 o/min......a fleksa ima max. 11000 o/min. tako da je to ok
samo jeffy,kako misliš raditi sa malom četkom fi 115 i velikom fleksom...:scratch
e jesi me skužio,kad idem u šumu da se manje vidim,da se stopim s prirodom...:lol:
16000 o/min na tom promjeru:scratch...jedini razumni odgovor je, kaj je to PFERD:supz:... znam da sam moju lonac-četku na malom fleksu začas uništio...mislim da je pisalo 10000 max...
16000 o/min na tom promjeru:scratch...jedini razumni odgovor je, kaj je to PFERD:supz:... znam da sam moju lonac-četku na malom fleksu začas uništio...mislim da je pisalo 10000 max...
dugi rukavi,kapa i naočale na glavi.....nema zajebancijeMene je koštalo,,,,,,,,,,,,,a i na kraju još imam ožiljak na ruci,,,kad je brusila iznad žila,,,,,,,,,,,,,,,,,nema više bez zaštite i mislim da se ove trebaš pazit,,,jer je opasno da ti nit odleti u oko.
je, znam da su te lončaste opasnije( ne možeš nikako zaštititi), al rad sa njom ti dođe ko tretman akupunkture:mrgreen::mrgreen:
ko da te uhvatio dikobraz.......:rolfer: