• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
dobar GO
ko prstom u onu stvar....:lol:
gledao sam u vjestima kako pada oko Drniša,ima ga oko 15 cm.

Posljednje uređivanje:

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
A si stavija neki učvrščivač,,,ili razređivač,,,ako je uljna ili ja mislim da si reka dvokonponetna,,,onda se teško suši.

Vidit čemo,,,ispast če ko grom,,,,a reci mi di češ stavit one felge,,,na prikolicu,....:scratch

Bagerista što utvrđivać može ić i u običnu sintetsku ili nitro boju? Ja sam mislio da je to samo za auto lakove. Jel temeljna boja za brodove puno bolja od obične i gdje toga ima za kupit, ja bi s tom temeljnom farbao ogradu jer je vjerujem daleko bolja od obične.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
to ti je Hempel-ova dvokomponentna temeljna,dok sam radio u toj firmi,išli smo po nju direktno u tvornicu u Umag,ali mislim da bi je trebalo biti za kupiti u trgovini sa bojama..

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
Hempel se proizvodi u Umagu? Znači oni proizvode za brodove boje? Jel znaš kako se zove ta hempelova dvokomponentna boja? Gdje si kupio žićanu četku za flex, ja kupim neku od 20 kuna i raspadne se i onda u linu kupim za 80 i mislim si neka kvalitetna je, kad ono i ona se raspadne kao i ova, samo žičice odlijeću i zabijaju se u kožu, nadam se da koristiš zaštitne naočale jer bez njih možeš se pozdravit s jednim ili oba oka, zavisi kakve si sreće. Morat ću se ja kolega zaletit do tebe koji dan, kaj kažeš?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Hempel se proizvodi u Umagu? Znači oni proizvode za brodove boje? Jel znaš kako se zove ta hempelova dvokomponentna boja?
da,ali ti imaju i skladište u Zagrebu,negdje na Žitnjaku,u ind. zoni..
al to ti nije boja za brodove,to ti je,mislim,normalna dvokomponentna boja,ali da me je*eš neznam kako se zove..
Gdje si kupio žićanu četku za flex, ja kupim neku od 20 kuna i raspadne se i onda u linu kupim za 80 i mislim si neka kvalitetna je, kad ono i ona se raspadne kao i ova,
hm,,,,četku sam nabavio hmm....
proizvođač ti je PFERD i od inoxa je,a nisam primjetio da se lomi..
a naoćale se koriste obavezno,vrag nikad ne spava..
ma,slobodno se navrati,na godišnjem sam....samo mi se prije najaviš da nekuda ne odlepršam...:lol:

21yes

Član
Tu od
22 Ožu 2008
Poruka
436
da,ali ti imaju i skladište u Zagrebu,negdje na Žitnjaku,u ind. zoni..
al to ti nije boja za brodove,to ti je,mislim,normalna dvokomponentna boja,ali da me je*eš neznam kako se zove..

hm,,,,četku sam nabavio hmm....
proizvođač ti je PFERD i od inoxa je,a nisam primjetio da se lomi..
a naoćale se koriste obavezno,vrag nikad ne spava..
ma,slobodno se navrati,na godišnjem sam....samo mi se prije najaviš da nekuda ne odlepršam...:lol:

Da ti se javim pa da odlepršaš!:rolfer::rolfer: A i ja sam jednu četku "nabavio" i ta je trajala ali nemreš ti u našim željezarama naći tu kvalitetu.

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
Hempel se proizvodi u Umagu? Znači oni proizvode za brodove boje? Jel znaš kako se zove ta hempelova dvokomponentna boja? Gdje si kupio žićanu četku za flex, ja kupim neku od 20 kuna i raspadne se i onda u linu kupim za 80 i mislim si neka kvalitetna je, kad ono i ona se raspadne kao i ova, samo žičice odlijeću i zabijaju se u kožu, nadam se da koristiš zaštitne naočale jer bez njih možeš se pozdravit s jednim ili oba oka, zavisi kakve si sreće. Morat ću se ja kolega zaletit do tebe koji dan, kaj kažeš?

Valjda kod primjene četke paziš koja je dozvoljena obodna brzina. Ona je uvijek 80 m/s. al kad staviš veliku četku na mali fleks tada prekoračiš obodnu brzinu i tada se ona raspada. zato ja četke koristim na velkom fleksu(6600o/min) i tada puuuno diže traje....naravno i kvaliteta igra:supz:

B

BAGERISTA

Guest
Hm,,,,,,,,,ljepo mtd,,,ljepo,,,vidin zeleni se ko krošnja u prolječe,,,,,,,,,,,,,:lol::lol::lol:

G

GROF

Guest
., vidi ti našega mtd001-a!!!

., ma čovik se uvrdinil skroz na skroz., za nepoverovat?!., oli brusi, oli farba, šprica, ..., samo tako!., treba GO iskoristit dobro!!!

., aj Bog!., čitamo se ...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Valjda kod primjene četke paziš koja je dozvoljena obodna brzina. Ona je uvijek 80 m/s. al kad staviš veliku četku na mali fleks tada prekoračiš obodnu brzinu i tada se ona raspada. zato ja četke koristim na velkom fleksu(6600o/min) i tada puuuno diže traje....naravno i kvaliteta igra:supz:

na mojoj ti četki piše max. 16000 o/min......a fleksa ima max. 11000 o/min. tako da je to ok
samo jeffy,kako misliš raditi sa malom četkom fi 115 i velikom fleksom...:scratch

B

BAGERISTA

Guest

., ma čovik se uvrdinil skroz na skroz., za nepoverovat?!., oli brusi, oli farba, šprica, ..., samo tako!., treba GO iskoristit dobro!!!

Nema mora da je neki meteorit promašija mene i pogodija njega,,,ili se je šeta po šumi i asocirala ga zelena boja od šetnje,,,,,,,,,,:weedman::weedman::lol::lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

nešto me je prebrikalo.....:lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
Nema mora da je neki meteorit promašija mene i pogodija njega,,,ili se je šeta po šumi i asocirala ga zelena boja od šetnje,,,,,,,,,,:weedman::weedman::lol::lol:

e jesi me skužio,kad idem u šumu da se manje vidim,da se stopim s prirodom...:lol:

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
na mojoj ti četki piše max. 16000 o/min......a fleksa ima max. 11000 o/min. tako da je to ok
samo jeffy,kako misliš raditi sa malom četkom fi 115 i velikom fleksom...:scratch

16000 o/min na tom promjeru:scratch...jedini razumni odgovor je, kaj je to PFERD:supz:... znam da sam moju lonac-četku na malom fleksu začas uništio...mislim da je pisalo 10000 max...

B

BAGERISTA

Guest
e jesi me skužio,kad idem u šumu da se manje vidim,da se stopim s prirodom...:lol:

To je ta igra,,,,,,,,,,,,,nači bit ko složen s prirodon,,,da nisi ti neki (legionar)bivši,,,,:mrgreen::mrgreen:,nači prevarit protivnika.........:axe::axe:

B

BAGERISTA

Guest
16000 o/min na tom promjeru:scratch...jedini razumni odgovor je, kaj je to PFERD:supz:... znam da sam moju lonac-četku na malom fleksu začas uništio...mislim da je pisalo 10000 max...

Mene je koštalo,,,,,,,,,,,,,a i na kraju još imam ožiljak na ruci,,,kad je brusila iznad žila,,,,,,,,,,,,,,8)8),,,nema više bez zaštite i mislim da se ove trebaš pazit,,,jer je opasno da ti nit odleti u oko.........

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906

jest kolega
Mene je koštalo,,,,,,,,,,,,,a i na kraju još imam ožiljak na ruci,,,kad je brusila iznad žila,,,,,,,,,,,,,,,,,nema više bez zaštite i mislim da se ove trebaš pazit,,,jer je opasno da ti nit odleti u oko.
dugi rukavi,kapa i naočale na glavi.....nema zajebancije

jeffy

Aktivni član
Tu od
7 Ruj 2010
Poruka
1,433
je, znam da su te lončaste opasnije( ne možeš nikako zaštititi), al rad sa njom ti dođe ko tretman akupunkture:mrgreen::mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
je, znam da su te lončaste opasnije( ne možeš nikako zaštititi), al rad sa njom ti dođe ko tretman akupunkture:mrgreen::mrgreen:

ko da te uhvatio dikobraz.......:rolfer:

Najnoviji postovi

Na vrh