• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
hm,motorčići....to su ti grofe brodski motori-agregati za struju....
a ovi su ti rađeni davno za,mislim,ruske nuklearke koji su ti služili u slučaju havarije za hlađenje,tjerali su pumpe za vodu,a služe i kao pomoćni brodski motori...

imaš ovdje slika pa si pogledaj.....http://www.adriadiesel.hr/hr/foto-galerija.html

B

BAGERISTA

Guest
ja san vozija u vatersilu,,,,u trstu,,,poznatiju ko grandimotori,,,,,auspuhe,,,,sa šlepom,,,,težina jednog je bila oko 9tona,,,,a dužina 10-11 metara.............pa san se tamo nagleda motora,,,,a brat je nekad dela u uljaniku,,,pa se i tamo sklapalo mrcine,,,,a mi sad u dostavi vozimo,,,,hranu na brodove koji idu probnu vožnju............................:supz::supz:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
vidio sam jednom u brodosplitu pogonski motor,koja je to grdosija....
navodno se prvo stavljaju u trup broda,tek onda ide sklapanje broda,jer ga valjda kasnije ne mogu spustiti..

B

BAGERISTA

Guest
vidio sam jednom u brodosplitu pogonski motor,koja je to grdosija....
navodno se prvo stavljaju u trup broda,tek onda ide sklapanje broda,jer ga valjda kasnije ne mogu spustiti..

Vijeruj mi strašno za vidit,,,,,ogroman je,,,,,,a da vidiš ove ča delaju za čistit kanale,,,ajme,,,,sa velikih dubina,,,guta sve i lomi i baca na brod gore,,,a punpe moraju ič testirat van,,,jer da je kresnu,,,do arene,,,bi pulu otvorilo.................:mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
daljnje pripreme tjeku,bilo malo dosadno ujutro pa da rasturim plug..

i na kraju osta samo hrpa željeza od njega..

B

BAGERISTA

Guest
reka san da če bit slik,,,,,,ajmo,,,ruke na muke........:mrgreen::mrgreen:,,,koja boja ide........na ovu mrcinu....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
ide labinova zelena,ova nančarasta se nešto teško suši...

B

BAGERISTA

Guest
ide labinova zelena,ova nančarasta se nešto teško suši...

A si stavija neki učvrščivač,,,ili razređivač,,,ako je uljna ili ja mislim da si reka dvokonponetna,,,onda se teško suši.

Vidit čemo,,,ispast če ko grom,,,,a reci mi di češ stavit one felge,,,na prikolicu,....:scratch

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
samo da još nabavim znak škorpije za haubu...:lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
danas malo nastavio sa čišćenjem pa lagano nabacio sloj temeljne...
glavni majstor na djelu..

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
danas malo nastavio sa čišćenjem pa lagano nabacio sloj temeljne...
glavni majstor na djelu..

pravo dobra za prste oklaštrit!! :supz::mrgreen:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
da,samo kaj je brusilica slaba,malo ju jače pritisneš i staje...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
to je zasigurno neki najnoviji model kad ima automatski sustav zaustavljanja :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
nije koštala ni 100 kuna u flami pred ohoho godina,a znaš koliko je već dugo nema...
na nešto malo pobrusit je super...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,906
koji snijeg,kod mene kao da je proljeće.....:lol:
imali smo sreće,u par navrata nas je zaobišlo,otišlo je malo južnije od nas
evo ti i dokaz...nema oblačka na nebu...

eeee vimi,radi se,radi.......nama ljenjčarenja...:lol:

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
pa sad mislim da sam ja u unutrašnjosti jer kod nas je jutros svanulo bjelo pao nočas snjeg oko 1 cm. i do podne padala susnježica.

Najnoviji postovi

Na vrh