• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

B

BAGERISTA

Guest
Tako je bolje..................8)8):partyman:
A ne da ga guli..:rolfer::rolfer:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
jel bolje ovako......:scratch
kaže da ga više ništa ne svrbi.....:lol:

Uploaded with ImageShack.us

ma to je puno bolje.vjeruj mi. ja sam onu pvc imao samo jednu zimu preko kamp prikolice i počeo se akril dizati,zamisli 25 godina bila nepokrivena i ništa joj,a a ja pametnjaković hajde da je pokrijem i vidi sad??? morao sam sve špahtlati i ponovo lakirati. to nekupujem nikad više.ni za porivanje niti za sjenili ili bilo šta drugo.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
jaooo,pa kada će božić,želudac mi se sfrkal......:twisted:
cijeli dan samo lagana hrana,jaja,riba i blitva,štrudla od sira......:madmana:
jedva čekam ponoć da navalim na delicije i da spasim trbicu od kolapsa...:lol:
slasna i kalorična francuska......

zatim slasna petošunka iz paca....nož čeka u pripravnosti...:lol:

a sutra,slasna purica sa mlincima....

konačno pravi meni za moju šokiranu trbicu.....:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
jaooo,pa kada će božić,želudac mi se sfrkal......:twisted:
konačno pravi meni za moju šokiranu trbicu.....:lol:
I ja sam jedva izdržal a oko mene slasne hrane. Poslije ponoćke sam napao frižider uz mamino :axe: :lol:

B

BAGERISTA

Guest
nači napravija si SAČEKUŠU.........................:rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
I ja sam jedva izdržal a oko mene slasne hrane. Poslije ponoćke sam napao frižider uz mamino :axe: :lol:

a poslije nove idemo na dijetu......:lol:

B

BAGERISTA

Guest
Da samo ta dijeta nikako da krene,,....:rolfer::rolfer:jednostavno zaboravim na nju kasnije.......:weedman:

B

BAGERISTA

Guest
Tako si ga kažu,,,,,,:rolfer:samo ča to sutra jednom če doj,,,kad,tad...:partyman::partyman:,opet dobro,dok se more i pojist.........:partyman::partyman:

B

BAGERISTA

Guest
Blago se tebi,,,,:rolfer::rolfer:mi si moramo stavit pijesak u pola usta,,tako da ne jedemo s punim kapacitetom,,,,,:lol::lol:ili se nagutat zraka,,,pri savkom zalogaju..:lol::lol::weedman:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
I ja bi trebao na kontroliranu dijetu ali onu koja deblja, jedem i jedem i ništa se ne hvata :lol:

jesi probao popiti tabletu protiv glista......:lol:

čiko

Član
Tu od
19 Lip 2011
Poruka
264
jesi probao popiti tabletu protiv glista......:lol:
Znam na kaj misliš, nemam ništa od navedenog (gliste, trakavica i slično...) :mrgreen:
Imam i napismeno od laboratorija ako te zanima :lol:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
znači,sumljao si kad si išao gore...:lol:
mogao si proći i kod jose na magnetnu....

vimi

Aktivni član
Tu od
9 Stu 2008
Poruka
532
Znam na kaj misliš, nemam ništa od navedenog (gliste, trakavica i slično...) :mrgreen:

da promjeniš premix u smjesi umjesto piva dodaj gemišt

B

BAGERISTA

Guest

Nema kod tebe,,,se nemore naj tek tako,,,,mora bit jaka struja da te okine,,,,da se vide gliste.......:lol::lol::lol:

A

AGRIPLUS65

Guest
I ja bi trebao na kontroliranu dijetu ali onu koja deblja, jedem i jedem i ništa se ne hvata :lol:
nemoj se previse zalit za kile kad kreneju nebudeju znale stat.
imas neke tablete za zeludac ,mislim da se zoveju controlok nakon kutije popijeni kile se samo pocneju lijepit.

B

BAGERISTA

Guest
Imaš koje tablete,,,,,,,,,,,da se kile ne ljepe.........:blackeye:blackeye

Najnoviji postovi

Na vrh