B
BAGERISTA
Guest
Tako je bolje..................8)8)artyman:
A ne da ga guli..:rolfer::rolfer:
A ne da ga guli..:rolfer::rolfer:
I ja sam jedva izdržal a oko mene slasne hrane. Poslije ponoćke sam napao frižider uz mamino :axe: :lol:jaooo,pa kada će božić,želudac mi se sfrkal......:twisted:
konačno pravi meni za moju šokiranu trbicu.....:lol:
I ja sam jedva izdržal a oko mene slasne hrane. Poslije ponoćke sam napao frižider uz mamino :axe: :lol:
to ja kazem uvik hahahaha al nista od toga :rolfer:a poslije nove idemo na dijetu......:lol:
to ja kazem uvik hahahaha al nista od toga :rolfer:
Da samo ta dijeta nikako da krene,,....:rolfer::rolfer:jednostavno zaboravim na nju kasnije.......:weedman:
a poslije nove idemo na dijetu......:lol:
I ja bi trebao na kontroliranu dijetu ali onu koja deblja, jedem i jedem i ništa se ne hvata :lol:dok se more i pojist
I ja bi trebao na kontroliranu dijetu ali onu koja deblja, jedem i jedem i ništa se ne hvata :lol:
Znam na kaj misliš, nemam ništa od navedenog (gliste, trakavica i slično...) :mrgreen:jesi probao popiti tabletu protiv glista......:lol:
Znam na kaj misliš, nemam ništa od navedenog (gliste, trakavica i slično...) :mrgreen:
Imam i napismeno od laboratorija ako te zanima :lol:
Znam na kaj misliš, nemam ništa od navedenog (gliste, trakavica i slično...) :mrgreen:
Imam i napismeno od laboratorija ako te zanima :lol:
nemoj se previse zalit za kile kad kreneju nebudeju znale stat.I ja bi trebao na kontroliranu dijetu ali onu koja deblja, jedem i jedem i ništa se ne hvata :lol:
Imaš koje tablete,,,,,,,,,,,da se kile ne ljepe.........:blackeye:blackeye