• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

S

staffmen

Guest
ujutro pogledam kroz prozor, vidim sve je bjelo, vec se ponadam da ce nova ralica imat posla, al niš od toga.
Al ko ceka taj doceka.
:madmana:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Mtd-jac jel ima potrebe za teskom mehanizacijom za snjeg kod tebe?

moja mehanizacija spava dubokim snom,rekal je da ga ne diram dok ga ne bude barem pedanj.....:lol:

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
moja mehanizacija spava dubokim snom,rekal je da ga ne diram dok ga ne bude barem pedanj.....:lol:

jel to ona pvc cerada koje ima kupiti u bauhausu?ako je,skidaj to odmah.i baci obični najlon ako je želi štititi od prašine,ili šatorsko krilo? samo ne tu ceradu.ima neka tvar unutra koja loše djeluje na lak,neznam koja ali sam čiato o tome

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
jel to ona pvc cerada koje ima kupiti u bauhausu?ako je,skidaj to odmah.i baci obični najlon ako je želi štititi od prašine,ili šatorsko krilo? samo ne tu ceradu.ima neka tvar unutra koja loše djeluje na lak,neznam koja ali sam čiato o tome

je,to je ta ali je kupljena u getrou.....
hm,sada si me bacio u razmišljanje...:scratch

B

BAGERISTA

Guest
Ispušta neko s...nje,,i vijeruj mi da je seljačić u pravu..8)8)
A i zašto ga pokrivaš,,kad je u garaži,,ili imaš prašine na bacanje......:supris::!:

Nemoj puno razmišljat i rokni je na nešto šta nije toliko bitno..

seljačić

Aktivni član
Tu od
8 Velj 2009
Poruka
2,154
je,to je ta ali je kupljena u getrou.....
hm,sada si me bacio u razmišljanje...:scratch

drug ta cerada,ma nije to ni cerada to je jedno veliko ništa,baci to preko ogrijevnih drva ako ti stoje vani,ali i tada će ti trajati samo tu sezonu jer neizdržava klimatske uvjete,čak se i sama razgrađuje zato ih često ima u tim marketima po povoljnim cijenama.imaju nešto kao rok trajanja ali je kemija u pitanju.ako je stvarno samo prašina u pitanju baci neko obično platno preko njega,plahtu ili slično samo ne ovu foliju.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
A i zašto ga pokrivaš,,kad je u garaži,,ili imaš prašine na bacanje......:supris::!:
.
nije u garaži,nego u bivšem sjeniku,pa kada ga čistim uvijek ima prašine
drug ta cerada,ma nije to ni cerada to je jedno veliko ništa,baci to preko ogrijevnih drva ako ti stoje vani,ali i tada će ti trajati samo tu sezonu jer neizdržava klimatske uvjete,čak se i sama razgrađuje zato ih često ima u tim marketima po povoljnim cijenama.imaju nešto kao rok trajanja ali je kemija u pitanju.ako je stvarno samo prašina u pitanju baci neko obično platno preko njega,plahtu ili slično samo ne ovu foliju.

nije to ni za drva pokrivati jer je rijetka pa procuruje.....
ne smiješ nigdje zapeti,odmah se podrapa....
imam negdje vojno šatorsko krilo pa ću ga njime pokriti....:supz:

B

BAGERISTA

Guest
100% bolje vijeruj mi.............:supz:ili ovu baci preko plugova,,bilo čega drugog..

snupy

Član
Tu od
7 Pro 2008
Poruka
423
Zanimljiva informacija kao jeftino a ono zlo i naopako , još je najbolje kupit foliju za plastenik nije tolko skuplja od obične a dura puno duže .

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
ak niš, ni bila skupa, pa laka srca ju zgužvaj i šik u kantu za smeče!!

mtd-ejac, tast treba radit servis na svom Labinku od14 ks, imaš kakve savjete za meštre u našem kraju?

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
ak niš, ni bila skupa, pa laka srca ju zgužvaj i šik u kantu za smeče!!

mtd-ejac, tast treba radit servis na svom Labinku od14 ks, imaš kakve savjete za meštre u našem kraju?
baš i nemam,za sada nisam imal većih popravaka,a to kaj je bilo radio sam sam....
a kaj mu je...:?:
Ako te veseli,,,rokni,,,a ako imaš bilo šta vani,,baci na to pa dok traje,,traje.....

tako će i biti....

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
baš i nemam,za sada nisam imal većih popravaka,a to kaj je bilo radio sam sam....
a kaj mu je..

ako sam ja skužil, ni niš 30 godin dirano na njemu, osim mjenjanja ulja, i točenja nafte...

navodno mu slini oko kardana, i ne znam kaj je još rekal da bi pogledal...

S

staffmen

Guest
ma to slinjenje oko kardana je uzrokovano vjerojatno zbog semeringa kod kardana.
to si i sam moze promjeniti. Jedino ako i motor vec nije dobio svoje...

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
ako sam ja skužil, ni niš 30 godin dirano na njemu, osim mjenjanja ulja, i točenja nafte...

navodno mu slini oko kardana, i ne znam kaj je još rekal da bi pogledal...

kupi semeringe i brtve i to si sam promjeni....cijena-oko 50 kuna...

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
motor bi trebalo "poslušat", mada taj mtk ni ne freza ni ne ore, prikolicu drnda već 30 godin... i to po malo, godišnje malo radi

Najnoviji postovi

Na vrh