S
staffmen
Guest
ujutro pogledam kroz prozor, vidim sve je bjelo, vec se ponadam da ce nova ralica imat posla, al niš od toga.
Al ko ceka taj doceka.
:madmana:
Al ko ceka taj doceka.
:madmana:
jel to ona pvc cerada koje ima kupiti u bauhausu?ako je,skidaj to odmah.i baci obični najlon ako je želi štititi od prašine,ili šatorsko krilo? samo ne tu ceradu.ima neka tvar unutra koja loše djeluje na lak,neznam koja ali sam čiato o tome
je,to je ta ali je kupljena u getrou.....
hm,sada si me bacio u razmišljanje...:scratch
nije u garaži,nego u bivšem sjeniku,pa kada ga čistim uvijek ima prašineA i zašto ga pokrivaš,,kad je u garaži,,ili imaš prašine na bacanje......:supris::!:
.
drug ta cerada,ma nije to ni cerada to je jedno veliko ništa,baci to preko ogrijevnih drva ako ti stoje vani,ali i tada će ti trajati samo tu sezonu jer neizdržava klimatske uvjete,čak se i sama razgrađuje zato ih često ima u tim marketima po povoljnim cijenama.imaju nešto kao rok trajanja ali je kemija u pitanju.ako je stvarno samo prašina u pitanju baci neko obično platno preko njega,plahtu ili slično samo ne ovu foliju.
ovu baci preko plugova,,bilo čega drugog..
mogu je baciti jedino u kantu za smeće......:scratch
baš i nemam,za sada nisam imal većih popravaka,a to kaj je bilo radio sam sam....ak niš, ni bila skupa, pa laka srca ju zgužvaj i šik u kantu za smeče!!
mtd-ejac, tast treba radit servis na svom Labinku od14 ks, imaš kakve savjete za meštre u našem kraju?
Ako te veseli,,,rokni,,,a ako imaš bilo šta vani,,baci na to pa dok traje,,traje.....
baš i nemam,za sada nisam imal većih popravaka,a to kaj je bilo radio sam sam....
a kaj mu je..
ako sam ja skužil, ni niš 30 godin dirano na njemu, osim mjenjanja ulja, i točenja nafte...
navodno mu slini oko kardana, i ne znam kaj je još rekal da bi pogledal...
skidaj to odmah.
zašto si pokri traktorčić ili se mali jako boji snjega