B
BAGERISTA
Guest
Hebeš ti mp4,,,,dok je u pozadini mesina.............artyman:artyman:
Jebate ovo je bolje od sexa..za sad si siguran ali kad zatopli najebo si .
Jebate ovo je bolje od sexa..za sad si siguran ali kad zatopli najebo si .
Nabavi onaj instant ugljen na e-baju koji ne dimi
Edit : , one bijele fleke moraš oprati s solnom kiselinom , kako i kojom koncetracijom pitaj nekog starog meštra zidara .
Ili isprobavaj od recimo 3% pa a više .
Ako ujebeš uvjek možeš stavitineke zidne obloge za van :lol:
Puknuti ti je najmanji problem, samo da ja saznam gdje ti je kuća... :lol:gledao sam oće me puknuti nanjušiti.....:lol:
Zašto kad zatopli? Može on njega peći i kada snijeg pada, ima krov nad glavom, a mi ćemo biti u kući na toplom :mrgreen:Jebate ovo je bolje od sexa..za sad si siguran ali kad zatopli najebo si.
Puknuti ti je najmanji problem, samo da ja saznam gdje ti je kuća... :lol:
:
naći ćeš me po mirisu.....:lol:...samo se nedjeljom dopodne prošetaš po selu,i gdje osjetiš miris,tu si negdje....:lol:Puknuti ti je najmanji problem, samo da ja saznam gdje ti je kuća... :lol:
Ja ču ti reč...................:mrgreen::mrgreen::lol::lol:
hehe, pustimo pasa u dvorište da gari mace, pa dok mtd tera pasa mi samo poberemo lonac :lol:
čiko kaj ti veliš za taktiku?
a ako se bager najavi, bacili bumo flare rocket da se ne mući sa GPS-om :mrgreen:
naći ćeš me po mirisu.....:lol:...samo se nedjeljom dopodne prošetaš po selu,i gdje osjetiš miris,tu si negdje....:lol:
jesi siguran da znaš......:scratch.....čujem da imaš slabu navigaciju,trebaš ju apdejtat da ima novije podatke.....:lol:
konačno netko na mojoj strani,budu se u polju izgubili,samo znak okrenemo.....:lol:
a plan A si preskočio.....:scratch
Pa vrijedi probati, ali moramo paziti da pas nebi nanjušio lonac pa da pas nasamari i nas i mtd-a :lol:hehe, pustimo pasa u dvorište da gari mace, pa dok mtd tera pasa mi samo poberemo lonac :lol:
čiko kaj ti veliš za taktiku?
a ako se bager najavi, bacili bumo flare rocket da se ne mući sa GPS-om :mrgreen:
Slabo si "okinuo" moju kilažu ipak sam malo teži :mrgreen:čekaj, čekaj, smislila bu ova lija od 50 kil (čiksan) plan B, a ja već radim na planu C, ako ni plan B ne upali :vragek:
Pa vrijedi probati, ali moramo paziti da pas nebi nanjušio lonac pa da pas nasamari i nas i mtd-a :lol:
Slabo si "okinuo" moju kilažu ipak sam malo teži :mrgreen:
Plan B: Da ga lijepo zamolimo možemo li uzeti meso. Pristojnost ponekad upali :roll:
Plan C: Čekamo medu od 100+kila (glup-san) da ga objavi
A dok mi planiramo mtd radi posebnu zaštitnu ogradu oko pečenjare :lol:
ako nemožeš nikako moraš tad pošteno
Sva sreća škrinja je puna, a u podrumu kod Jose ima zalihaa znaš da lijepa riječ svaka vrata otvara......
ovako ćemo,ja založim vatru a vi meso i pijaču,mislim da je to pošteno....:lol:
Onda se moram cijepiti protiv bjesnoće :rolfer:upravo tako.....kvragu,pa još nikoga nisam još ugrizao....:scratch.............
ali za sve postoji prvi puta....:lol: