• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

S

staffmen

Guest
ak je vjerovat ovim nasim progosticarima posla bi moglo bit vec sredinom tjedna...
moj stroj takoder spreman, makar zavrsne radove (bojanje i stavljanje gume na noz) jos nisam napravio jer nemam garaze a vani mi je prehladno za radit.:evil:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
:madmana::madmana:moj odgovor odnosio se na ovo:oops:

lanci i ralica namontirani,nema iznenađenja za moju zimsku službu....:lol:

bila je gore ali sam je skinuo prije slikanja.....a poslije mi se nije dalo ponovo ju stavljati,bilo mi je hladno ....:mrgreen:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Pfff...Pffff.....joooj vidi ovo prst prašine....joooj ja moram doč tamo da otpušem prašinu.... :D

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
pa nije radio dobrih mjesec dana,malo sam ga odveo u šetnju.....:lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
A moj radi barem jednom u tjednu...to je ko amen ako nista drugo da mu maknem prašinu kod mene u garaži je velika koncentracia prašine i moram ga redovito vadit....

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
meni se baš i nije dalo ovih dana kada je bla temp. u minusu...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
hahaha,a jbg i kod meene bude hladno ovih dana je i kisa padala svega sam usro i tomu i sebe moram si stavit prednje blatobrane...točno nemožeš vozit po mokrome bez blatobrana ko da sam bio u svinjcu

B

BAGERISTA

Guest
Mogu te zamislit na ča si ličija,,,,,,,,,,,,,ko da te četa partizana gađala blatom...:rolfer::rolfer::rolfer:

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
hahaha,a jbg i kod meene bude hladno ovih dana je i kisa padala svega sam usro i tomu i sebe moram si stavit prednje blatobrane...točno nemožeš vozit po mokrome bez blatobrana ko da sam bio u svinjcu

a tak je i meni,i sam gledam da nakalemim nekakve blatobrane,barem za po blatu i kiši.....:scratch

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Stavi od ponice.................:rolfer::rolfer::lol:

hahahhah...a bageru....legendo, ma ja sam gledo da si napravim sam od debelog lima pa cu i žmigavce preselit na prednje blatobrane i jedan par svjetli dodat to cu ja sada za praznike sredit... a da ko da me PIJANA četa gađala..hahaha :D a šta se nisam sliko hehe

B

BAGERISTA

Guest
Joj da mi te je bilo vidit.........:rolfer::blackeye:lol::lol:

Reci mi kako sad ulje je sve ok..:?:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Sve ok,sve 5 uredno se kontrolira prije svakog korištenja još nisam dodavo ali uskoro ću ne želim pretjerat jer ni previse nije dobro...ma sve je 5

B

BAGERISTA

Guest
Jesam ti reka,,,,e sad vidiš,,,delaš,,i ne troši,,,ča više da bude,,,,milina.................:prayer:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
Jesam ti reka,,,,e sad vidiš,,,delaš,,i ne troši,,,ča više da bude,,,,milina.................:prayer:

Ma ja bi najrađe da ti to meni dodes malo vidit...da puknemo jednu hladnu biru,napravimo đir do roštilja...da vidimo kako ide

ćelo

Član
Tu od
6 Kol 2011
Poruka
661
budimo realni netrebaju ti blatobrani jer predpostavljam da netrebas nista s tomekom raditi kad je takvo vrijeme :weedman:

B

BAGERISTA

Guest
Ma ja bi najrađe da ti to meni dodes malo vidit...da puknemo jednu hladnu biru,napravimo đir do roštilja...da vidimo kako ide

Ni problem,,,,sve čemo da riješimo..:blackeye

budimo realni netrebaju ti blatobrani jer predpostavljam da netrebas nista s tomekom raditi kad je takvo vrijeme :weedman:

Ki zna možda oče da uzme posa kamionđijama......:lol::lol:

Najnoviji postovi

Na vrh