• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

mtd001

josix

Aktivni član
Tu od
8 Stu 2010
Poruka
1,167
kaciga za motocross, skijaške naočale, kabanica i deri!!
:lol:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ZqUlI8Elif0[/YT]

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
krušnu ti mrvu..:eek:..ovo su neke nabrijane mrcine.....:lol:

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
budimo realni netrebaju ti blatobrani jer predpostavljam da netrebas nista s tomekom raditi kad je takvo vrijeme :weedman:

pa ne vozim po kiši ali i sam znas kako njakavo vrijeme zna bit mokor,blato cesta mokra a u ostalom pa i sada sam zadnjih 3,4 puta vozio po mokrome i ako odem na bijelu cestu je blato...a nije problem napravit blatobrane

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
zašto ne kupiš plastične pa ih pripašeš....:scratch...bolje nego da ih pigaš...

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
ma na plastične nebi ili nekako sam skeptičan stavljat lapme na njim a imam doma debelog lima pa nije problem...mislim da je to bolja varijanta od plastike

pele

Član
Tu od
23 Kol 2010
Poruka
793
kaciga za motocross, skijaške naočale, kabanica i deri!!
:lol:

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=ZqUlI8Elif0[/YT]

:rolleyess::rolleyess: ludnica,,,, :eek:

S

staffmen

Guest
krumpironja, da se mene pita lampe ostavi tu di jesu. Radi estetike, ali i da se ne podrobo ak negde zapnes.
Blatobrani plasticni po meni bolji od limenih.
Bratic ih ima na traktoru i kad zapnu negdje spigaju se i vrate nazad a limeni ce tak ostat.
A i plasticni su ljepsi.
Firemanpetar ih ima.

S

staffmen

Guest
da al je s njima 5 min posla za postavit.
O estetici da ne pricamo.
A i ovaj lim moras dat nekome da ti spiga, da to bude ljepo.
Al ak ti je puno 50E onda ce i limeni posluzit, al lampe svejedno ostavi di jesu.

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
ako ti je to problem dati na svoj stroj stavi slobodno krpu u rezervar i zapali :toimonster:

Nije mi puno ali mi nebi služili svrsi jer mi treba još svijetla kada vozim po mraku ni mi dosta,i zato su napravit iste blatobrane ko sta su zadnjki i napred stavit svijetla ko šta ima serija 8xx

S

staffmen

Guest
na tvojem mjesu ja bi kad vec oces dodatna svjetla, metnuo reflektore ispod ovih svijetla i napravit ih tako da mozes regulirat kut pod kojim ce svijetlit.
A zmigavce ostavi di jesu.

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
Nije mi puno ali mi nebi služili svrsi jer mi treba još svijetla kada vozim po mraku ni mi dosta,i zato su napravit iste blatobrane ko sta su zadnjki i napred stavit svijetla ko šta ima serija 8xx

pa kaj ti voziš trke da ti još treba svjetla,onda stavi po jedan par radnih svjetala na rol-bar....;)

Krumpironja

Iskusan lik
Tu od
7 Svi 2010
Poruka
4,086
pa kaj ti voziš trke da ti još treba svjetla,onda stavi po jedan par radnih svjetala na rol-bar....;)

pa bit ce i na rol baru ali to ce bit samo ako radis nesto gdje treba jaka osvjetljenost za po cesti cce bit dosta original i ova na blatobranima

mtd001

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
20 Svi 2010
Poruka
6,907
dok naš forumaš bager švasa,pošto je serkala kišica,odlučio sam malo ljenčariti i malo zadimiti,gledao sam oće me puknuti nanjušiti.....:lol:

nema većeg gušta,pada kiša,slušaš i gledaš mjuzu na mp4....

noge na šanku(nema žene u blizini da viče gdje držim noge) i pijuckam crnjaka i grickam čevap dok roštilj grije izvana...
doživljaj (ne)ponovljiv,za sve ostalo tu je rupa u novčaniku.....:lol:

Posljednje uređivanje:

Najnoviji postovi

Na vrh