• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

najam usluge baliranja

• Temu pokrenuo ivanbanov
  • Datum prvog posta
I

ivanbanov

Guest
znači , cca 120 kuna je po bali , zajedno sa PVC folijom, ako sam dobro shvatio , a moje je da organiziram prijevoz bale dime...

I

ivanbanov

Guest
toma84 kaže:
A vozis ih sam normalno. To najmanji problem

hmmm, pa i nije najmanji problem, obzirom da svaka ima po 900-ak kg :roll: , kako smanjiti taj problem ?? ima ko kakav pametan savjet ?

M

mladen

Guest
ja baliram 2kune mala bala a ima budala koje baliraju i po1,6 kuna

I

ivanbanov

Guest
toma84 kaže:
Pa kakav traktor imas? Naprijed neki uteg i voziii

ma trebalo bi skupiti bale, dignuti ih na kamion i odpelati na drugo mjesto , i tako dost puta, zato pitam

toma84

Aktivni član
Tu od
10 Velj 2008
Poruka
2,007
A to ak je daleko jedino, al opet i taj prjevoz kamijonom i utovar. Jeftinije ti po jednu nosit ak nema vise od 10km

pajdo

Član
Tu od
26 Srp 2007
Poruka
200
Ili, ako imaš hidrauliku naprijed možeš nositi dvije, ili jednu naprijed pa dvije otraga, ... 8)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
ili kupiš prednji utovarivač i kamijonku i voziš 20komada. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Evo po prvi puta se javljam na forum pa da vam kažem da je kod nas baliranje sa folijom 130 kn.
To jeste ako ih ja nakon baliranja umotam (24 kruga) i utovarim na prikolicu i istovarim kod kuće mušterije kojoj sam radijo. Mislim da to nije puno jer radimo sa novom balirkom John Deere 578 premium koja je fiksna i ima14 noževa a vežemo s 3,5 kruga mrežom.
A ako mušterija ima svoj prijevoz onda je to 110 kn ali su rijetki takvi pa se uglavnom radi s utovarom i istovarom.

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Da imamo prednji utovarivač naravno uz traktor smo odmah kupili i prednji utovarivač iste marke a kakav bi drugačije. :lol: :lol:

bogec

Aktivni član
Tu od
16 Stu 2007
Poruka
2,276
marko hurlimann xa86 kaže:
i za koliko tovariš bale i istovaruješ :?:

kod nas je cijena 10kn po bali utovar i istovar sjenaže

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Marko ja ih tovarim i istovaram za 20 kuna po bali. jer su njive --većina podaleko a ulazi u dvorišta mali pa nemožeš nekom velikom prikolicom.Bio bih najsretniji da samo izbaliramo i umotamo za 110 kn kakva nam je cijena a gazda nek se snađe za prijevoz. ;)

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
pa reci ima da ne vrsis utovar i istovar bala
a se isplati utovariti i istovariti za 20kn?????

Ero

Član
Tu od
27 Svi 2008
Poruka
202
Je Marko isplati se po 20 kn utovarati i istovarati ali nemožeš danas dovesti 50--60 komada i složiti gdje bi oni sve htjeli malo ovamo malo onamo pa ovako pa onako i to je meni ruku na srce sporo jer za 50 bala uzmem tisućaka za cijeli dan ,a imam posla presati što dnevno udarimo po 100 kom ne svaki dan ali mi se nakupi za prijevoz pa nemogu ovdje uzeti lovukoja je 10 puta veća.

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
5,894
e pa onda samo naprijed..
mora se novac služiti na sve strane.....

Najnoviji postovi

Na vrh