• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

naplata vode za poljoprivredu

friki

Član
Tu od
29 Sij 2012
Poruka
191
Ovo je pametno,a bušotinu kamuflirati s šašom i nema problema.
mani se ni jedna od bušotina ne vidi, ali je problem u tome šta mi na HEPovom računu za struju nakon imena i prezimena u zagradama stoji PUMPA, jer sam priključke od hepa dobiva za potrebe rada pumpe, bez da na zemlji imam ikakav objekt, zadnji takav priključak sam dobija 2005g i zanimljivo je da mi u hepu nisu tražili nikakve papire za bušotinu (koja je normalno ilegalna), nego samo papire od opga i dali su mi priključak za pumpu a zemlja je građevinska:D.
Tako da mi ne koristi ništa šta mi se bušotine ne vide, sve se vidi iz hepova računa:mad:

motohod

Član
Tu od
12 Ožu 2009
Poruka
780
mani se ni jedna od bušotina ne vidi, ali je problem u tome šta mi na HEPovom računu za struju nakon imena i prezimena u zagradama stoji PUMPA, jer sam priključke od hepa dobiva za potrebe rada pumpe, bez da na zemlji imam ikakav objekt, zadnji takav priključak sam dobija 2005g i zanimljivo je da mi u hepu nisu tražili nikakve papire za bušotinu (koja je normalno ilegalna), nego samo papire od opga i dali su mi priključak za pumpu a zemlja je građevinska:D.
Tako da mi ne koristi ništa šta mi se bušotine ne vide, sve se vidi iz hepova računa:mad:

A dok Vodoprivreda i Elektra usklade račune/podatke.... to kod nas ne bude gotovo još 15 godina,jer ti podaci trebaju proći kroz 6 ureda.

Osim toga,kaži im da trebaš struju za PUMPU za zrak - kompresor.... za skidanje maslina,pneumatske škare....

213.jpg

Njoko

Dobro znana faca
Tu od
9 Lis 2010
Poruka
1,635
Danas gledam na Plodovima zemlje kako se hvale navodnjavaju,svaka čast sve ok ali ne misle da će im ubrzo pokucati na vrata i evo kazne ode urod na kaznu.
Mislim hvaliti se s nečim a da nemaš dozvolu,bolje šuti.

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076
Ja se čudio slovencima što rade ekstenzivne nasade voćnjaka... U Španjolskoj oko svakog drveta imaju 1" alkaten sa diznama ukrug i vode koliko hoće. 250 eura / godina / hektar a ako hoće jači pritisak onda je 500 e /godina / hektar. Gdje je EU pravda?

jvisekru

Novi član
Tu od
17 Srp 2011
Poruka
7
Pametni znaju čemu služe cijevi...I noć.

netrebate nista kamuflirati niti kriti ako vam je bunar do 10 metara dubok zalevajte besplatno do mile volje.Pogledati stranice Hrvatskih voda

hrvoje999

Član
Tu od
20 Pro 2009
Poruka
928
Kolega,a tko ima bunar do 10 metara?Možda nekolicina ljudi,a i takvi presušuju.Banda traži na grbači poštenih ljudi pare.Ubijaš se,delaš ko majmun i onda još imaju obraza stavljat koncesije.U bušenju bunara sam već neko vreme,ali ovo kaj se dela nije normalno.Proces je takav da kad i izbušiš tu bušotinu i napraviš sve kaj treba,dečki uredno donesu brojilo i obračunavaju cijenu vode po 2 kn po metru kubnom,jer je to ipak državno blago,a koncesija je samo pusti papir na kojem piše da vam je dozvoljeno korištenje rudnog blaga Republike Hrvatske.Mukom i trudom ljudi,seljaka,kak god hoćete,treba nahraniti svu onu parazitsku bandu koja živi na našim grbačama.

Na vrh