nimrennermin
Iskusan lik
- Tu od
- 1 Pro 2014
- Poruka
- 1,482
Radler, to ću piti možda kad ostarim, možda.
E kolega,slazem se stobom,bio je velikan i to poznat u citavom svjetu,bili smo nesvrstani i slobodni.Ovi danasnji politicari nisu mu ni do koljena i vecina propali studenti nas Hrvatsku uvukli u EU i NATO pa ce sad drugi da nam gospodare morem i nasim vodama i sumama a kupovat cemo ubrzo americko i kanadsko smece jer je EU parlament tako odlucija.Ko nam je kriv,pohlepni smo i zeljeli uzivat na kredu e nece moci,propada Grcka a nismo daleko,
No nadam se da cemo mi sto se mucimo s majcicom zemljom nekako nadzivit te gluposti i blesavm politicarima dokazat da brez zemljoradnika ko i stocara nema opstanka.Iskreno se nadam da ce EU propast prija nego vi udjete.
Kao sto kazah bili smo nesvrstani i slobodni cijeli svijet je znao za drugaTita i Jugu no nazalost sad shvacamo sto smo imali a krvavo izgubili,no mnogi su okrenuli kaput te sad proklinju njega i Jugu i opet su na celnim mjestima,jebe se njima za narod.
Nadam se da ce u Grckoj o:drink:tpocet jedna revolucija koja ce donijet vise pravde svim narodima a pomest ove danasnje lesinare i njihove sluge,nije si Grcki narod sam kriv kosto se prikazuje,davali im kredite i sapom i kapom te im pomutili mozak a mi sad svi to vracamo tim bankama pogotovu NJjemackim i Francuskim.
Nego ajde da se mi nadalje druzimo,zasad preko satelita, no nadam se ubrzo opet uzivo ka i nekad , cini mi se da je stari Marx kazo: Covjek je drustveno bice: a ja bi doda ,Ne robot.