Ja sam još mlad u odnosu na neke forumaše koji su ovdje pisali o ovoj temi, međutim 90. tih se sjećam pa sam zato i podijelio neke slike, recimo audio kazeta bila u ono vrijeme popularna kad je otac još vozio Fićo i Zastavu. Patike Adidas, isto popularne, većina ljudi ih nosila, kad se igrao nogomet bile su omiljene među nogometašima. Imao sam prilike i da probam dobre stare igrice, gledale su se i serije, recimo 1997 i 1998. ESMERALDA i OTIMAČICA, naše bake su bile pustile motike na njivi, kad je došao sat nije bilo više nikoga na poljima, samo su drške ostale. Kod nas je onda u ono vrijeme bilo malo traktora, dobre stare kravice su vodile glavnu riječ, dok recimo danas nažalost više ih nema, ili ih rijetko gdje već možeš vidjeti, prije svaka druga kuća imala kravice, ovce, koze itd. Po meni, ljudi su prije živjeli sretnije i zadovoljnije nego danas, sa više sloge i dobrih djela. Prije je bilo normalno da si naši dedeki zapjevaju kod kleti, danas smatraju da si pijanac ili budala ak si sa nekim zapjevaš, eto, moglo bi se još toga nabrajati, ali život ide dalje, ostaje žal za tim vremenima, ali ipak lijepe i slatke uspomene.