• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naše autoceste

mladenko

Iskusan lik
Tu od
27 Sij 2011
Poruka
1,601
Ja isto obožavam kampiste u lijevoj, ti su mi najbolji. Ni blicanje ni truba ne pomaže. Ali zato po desnoj, prazna pa lagano. Ne daj bože da neko vidi sleper na 5 km naprijed, odma u ljevu. AC stalno, nikako nac vremena za staru. Prije S.broda katasrofa..ostalo su ok A C. Zabavna mi je do Osjeka, nigdje nikoga, tu pasari izvadim dušu, 223 mi je pokazao... to mu je i max. Često idem i van, naše su bolje. Ima i vani loših AC....

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,326
Kad zračunaš tunele, radove na cestama, oštečenja na cestama, sigurnost zbog geometrije, sigurnost zbog vremenskih uvjeta i još po koju sitnicu od tih oko 1400 kilometara auto cesta na oko 400 je dozvoljena brzina 130.
Ostatak je na 100 ili manje :ROFLMAO:

Ja obožavam lijevu traku makar je desna prazna.
Zato jer je desna na večini auto cesta puna rupa i kolotraza.
Naravno da pazim na trkače koji me sustižu brzinom večom nego kaj je moja.

domy_os

Iskusan lik
Tu od
18 Lip 2021
Poruka
1,467
Zbog tih rupa i sumornog okoliša se već dugo nisam vozio autocestom. Ako vozim polako u desnoj, razbit ću ovjes i riskirati da zaspim jer ispod 130 km/h imam osjećaj da stojim pa u tom slučaju uvijek biram državne i lokalne ceste koje su u puno boljem stanju. Ako mi se žuri, onda radije idem autocestom i ne mičem se iz lijeve jer vozim preko 150 km/h.

mane

Iskusan lik
Tu od
5 Svi 2011
Poruka
5,017
Upravo stigli u Križevce, ova brza cesta ili kaj već od sv. Helene pa do Križevaca na mjestima imam osjećaj da će mi kotači opasti. Ok, ne plaća se cestarina ali opet..... 🙄

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
30,821
Kaj si došel kavu platiti? 🤭 :ROFLMAO:

Pričal sam z čovjekom koji je radil geomehanička ispitivanja tla pri gradnji AC prema jugu.
Zaključak je bil da je podloga bila pretvrda i da ne budu trebala dovoljno česta održavanja (znači problem).
Zato su sve ostale tak "kvalitetno" napravljene, da im ne bi uzmanjkalo novaca za pranje...

Najnoviji postovi

Na vrh