• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naše autoceste

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,385
Pošto je smjena gostiju, ponovo su kolone na cestama.
Nije mi jasno, kaj tu nebu skoro rješenja

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,570
Sva sreća pa nisam otišel na more, uostalom kao i prijašnjih godina. Puno mi je lakše doma na tv-u gledati silne gužve i srdite turiste. Dok mi to dojadi gledati malo prejdem do podruma i onda je odmah sve nekak leže, osim popeti se po štengama iz njega. :ppozdrav:

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,811
Što bi tek ja mogao o tome napisati, svaki dan po 300-400 kmu srcu sezone, po gradovima krcanih turistima, a pogotovo ako je kišni dan, ili se tek sprema kiša, 5 km prođeš za 45 min, ako imaš sreće, sva sreća pa znam lokalne ceste, bijele puteve, sve i svašta majmuniram da izbjegnem gužvu, ali ponekad se jednostavno neda, evo sad u subotu, kolona na ipsilonu na voznoj traci više od pola km, sve stoji, jednostavno naolatne ne mogu progutati, imaš ENC, badava kad nemožeš do maplatne
Ali pomiriš se da u 9 mj, stiže normala, i autocesta samo za mene :hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,385
Na današnji dan, prije 46 g, je pušten u promet Titov most, danas Krčki.
Danas kolone na Krku, rješenja nema na vidiku, jadno

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,933
ja prema dole morem samo u tjednu, za vikend jedino ako je sila....
ovi moji su me u Šibenik zvali na odojka :unsure: moram ih nekak uvjeriti da bu za vikend loše vreme....
Ako budu pekli za vikend onda bum ja slike gledal....

Na današnji dan, prije 46 g, je pušten u promet Titov most, danas Krčki.
Danas kolone na Krku, rješenja nema na vidiku, jadno
Da, i onda su fičeki i pegle bili krcati ljudima, regani na 4 osobe a svi su 5 nekak švercali, milicija kazne pisala.... danas imamo aute sa 7 sjedala u kojem se vozi vozač i tu i tam suvozač, pa čak i na ljetovanje kad idu ljudi.
Tolko je tih limenki na cestama i po dvorištima da to nije istina, i sam imam 2 škatulje viška....

Ve bu još ispalo da su nam mostove gradili samo Joža i kinezi. :confused:
Ma je, mi nismo u stanju ni crtu napraviti, a kad ju pofarbamo vijek trajanja joj je mjesec dana ako nema kiše...
Ceste koje su nam ostaje iza Kumrovčana koristimo, ove kaj smo "mi" gradili su se raspale...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,570
Znam za jedan slučaj u kc-kž županiji kaj u roku od leto-dve dva puta postavljaju asfalt u istoj vulici. Gda god tu dojdem cesta je raskopana. Vele da je ve došla nova ekipa kaj zna kak se asfalt dela. Ekipa se sastoji od tri čoveka uključujući tu i vozača kamiona. Ti su valjda bili na baušteli vu Njemačkoj pak su se navčili. Vrijeme bu pokazalo. Ako se bude asfalt ponovno vadil iduće godine onda ni to nije bila prava ekipa nego neki fušeri. Samo gdo to sve plaća? E, znam, setil sam se.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,933
:ROFLMAO:
Stara je ekipa ali ovaj put rade jače, to valjada jače bude zato kaj koriste geotekstil, i to onaj 300 gramski
Dečki su inače legende, moji "posranci" za tvoju informaciju Travničani, s jednim si se i pospominjal, a ja s drugim, a i onaj treči je isto odande ;)
Dečki nisu ništ krivi, oni rade po uputama koje im inžinjeri daju....

Vele oni meni, kako če ovo biti lijep grad kad mi odemo odavde. a onda ih ja zafrkavam da to nebu nikad :ROFLMAO:
Ali kad oni odu, e onda smo mi najebali.....

evo friška slika, u ponedeljak meču parket.
Da se flasteri, zakrpe, bolje uklope sa mjestimičnim asfaltom koji su ostavili za sljedeču izmjenu

Lee Champa

Iskusan lik
Tu od
9 Tra 2019
Poruka
12,297
Nije to ništa prema onome što rade na jednom mjestu na cesti u Sk. Srede kolnik, a za mjesec dana uleknuće. I tako već nekoliko puta,

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,933
Svigde je tak, ravno nije nigdje. Šahte pogotovo, ili je visa od ceste ili niža.
I ovu sa slike su več dva puta do sad popravljali, a sad su ju odlucili sloziti jače od eu standarda :ROFLMAO:

Da je Jožo živ neko bi u bajbokani bil koju lovu su potrošili..... on bi jos 3 Željave složil i napunil ih od tih para, a ne onih par hangara za onih par kaj su kostali......

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,191
Da je isti živ, ne bi ih ni imali...
Z druge strane, djeca njegvih vode državu...zato tak i izgleda...

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,570
Ha, ha, ha.... Baš sam mislil pitati da li tko zna gdje nam je kolega ZJ. Onda sam se predomislil. Nebum pital. Jednostavnije mi je da spomenem druga Jožu i kolega se bude sigurno odmah javil, osim ako nije zapalil za Ameriku da danas bude uz gospodina na finalnoj utakmici. Svaka čast. ;) :ppozdrav:

lijeskakc

Iskusan lik
Tu od
12 Stu 2019
Poruka
6,570
Ovisi gdje je cesta. U kojoj izbornoj jedinici i tko je tu na vlasti. I zato cestu prema Koprivnici budemo vidjeli samo nacrtanu na razglednici. Budi uz vlast, klimaj glavom, misli guzicom i onda se sve riješi.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,933
Da je isti živ, ne bi ih ni imali...
Z druge strane, djeca njegvih vode državu...zato tak i izgleda...
Daj naj mlatiti, kad z dvora zideš stal si na Titovku...

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,191
Pun mi je kufer hvaljenja propale države, prokleta bila...
Da tak volite ovu u kojoj živimo, bila bi svima bolja.

Najnoviji postovi

Na vrh