• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naše autoceste

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,934
Ti si ZJ otisel u kurxxxšlus
Nikak da shvatis da je meni i večini ljudi u Titovo doba bilo super.
Za druge neznam, ali ja o tome vremenu pišem a ne o njemu.

Za njega mi se jexxe nisam nikad rekel da mi je bil super.
To kaj ti nisi shvatil zakaj sam ja njemu sveču vužgal je opet onaj isti kuršlus kod tebe ;)

Idemo spat, sutra dojdu keramicari cestu delati, samo neznam s čim budu vodu ispumpali kaj se natocila u iskopine.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
31,191
U to doba ti je bilo super ,a denes bolje živiš... Nije li to kuršlus, jer se te dvije tvrdnje pobijaju???

Pa meni je vreme v kojem živim bolje, svakak bolje od nekoga v kojem nisem imel skoro nikaj (osim mladosti, koja je davno prešla).

bane1978

Iskusan lik
Tu od
7 Velj 2012
Poruka
3,812
Kaj se asfalta,označavnja radova,i ostalih radnji na cesti treba prenijeti kao primjer u Hrvatskoj,tu bi svih njih zajedno trebalo poslati na školovanje i obuku na Bina istru,tj na istarski ipsilon

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
32,934
Pa meni je vreme v kojem živim bolje, svakak bolje od nekoga v kojem nisem imel skoro nikaj (osim mladosti, koja je davno prešla).
Pa kaj to nije logičan redosljed života?
U mladosti nemaš ništ, a u starosti stekneš sve za čim si slinil u mladosti.

Misliš da bu bolje mladima koji imaju sve u mladosti, a kad ostare neznaju to poklonjeno cjeniti i ostanu bez svega.

Ja razumijem da ti mrzis Tita i ne branim ti to.
Imam i ja svojih razloga da ga mrzim, i ne samo njega, ali ja se radije okrenem prema budučnosti nego da živim opterečen proslošču koju ne mogu promjeniti.
Ima ona jedna pjesma iz tog doba koju rado zapjevam kad mi je na dusi tesko...

Deda Marek

Iskusan lik
Tu od
25 Pro 2021
Poruka
3,557
Kaj se asfalta,označavnja radova,i ostalih radnji na cesti treba prenijeti kao primjer u Hrvatskoj,tu bi svih njih zajedno trebalo poslati na školovanje i obuku na Bina istru,tj na istarski ipsilon
....kad su vam to Varaždinci napravili :hahah:

mikke

Iskusan lik
Tu od
20 Velj 2019
Poruka
2,385
Iste te pukotine su zadesile i krčki most nedugo nakon gradnje. Sanacija traje i dan danas. Zasto se o tome šuti, a o pelješkom svi sve znaju?
Ko je rekao da se šuti?
Veči zahvati na njemu su bili negdje dvijetisučitih, mijenjali su se čelični spojevi na gaznom sloju.
Većina radova je redovno održavanje
Sad bi bilo dobro da se o tome pita AI

Najnoviji postovi

Na vrh