• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Naše kućne radionice

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Kolega Kupljenec, je gotova tvoja nova radiona? Si ju toplinski izolirao i "s knaufao"? Da ja imam tak' veliku i tak' toplu radionu, teško bi me bilo z nje dozvati u kuću :), zapravo gdje bi mi po zimi u njoj bio kraj :)
Moja ti je "garaža" samo 5 sa 5 , a za mene je "moj cijeli svijet" :)
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Prijatelj dela se punom parom, nije ni moja velika, 6x6 je, al kak si rekel, delam ju i teško bum znje išel u kuću, želja mi ju opremiti onak donekak u retro stilu, i to bu moj raj. 😉Mečem vunu 10 cm i knauf, mislim da bu dobra izolacija to. Ja se isfo veselim zimi, još kad bi snjega bilo nebi mi kraja bilo. Meni je to baš opuštanje biti nutra, taman da niš ne delam nek da radio poslušam. Ali glavno da sam nutra. 💪🍺
IMG_20201101_124431.jpg
 

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,311
Obavezno nešto za grijanje treba složiti. Ja sam sebi najveći radijator u kući stavio u garažu, ako hoću mira po zimi, ljepo upalim grijanje i puno je više volje za raditi a i za sjesti na traktor i ništa ne raditi :cool:
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Ja sam si napravil peć da gori ko šašava😉4 felge od kamiona. I sad kad zakurim u obićnom plehu kak je sad nemrem biti nutra.
IMG-20191119-WA0002.jpg DSC_1058.jpg DSC_1056.jpg
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Kupljenec, kaj ti je to retro stil v radioni? Ne kužim, kaj pod tim podrazumijevaš?

- Da li je to da u nutra imaš nekakvu kovačku vatru i nakovanj?
- Ili pod tim podrazumijevaš nekakvi zidni ormar s koje kakvim glijetvama, piljakima i hobličima (OK da odmah prevedem, da me ne strelite :) s koje kakvim dlijetima za drvo, turpijama za drvo, blanjalicama :)).
- Ili budeš v jeden kut del "kobilinu" (vrsta stege za sjedenje i držanje / stezanje nogom, drvene motke koja se obrađuje :) ?)
- Ili misliš ubaciti nekakav veliki, stari bravarski šravštuk, pa buš v njemu pigal železo?
- Ili misliš na nekakav automehaničarski alat?
Kaj praf za praf misliš :), ne misliš valjda nutra spati i nikaj delati :) ?
 
Posljednje uređivanje:

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Kupljenec, da ti v ruke dopadne kakva slika unutrašnjosti moje garaže ti bi morti bil šlagirani :), to ti je jedan lijepi "konstruktivni nered" :). Istina da ja v tom neredu donekle točno znam gdje sam kaj ostavil, ali poslije mojih dečki (unuka), ili ako supruga prozuji kroz garažu - a jojjjj, nikud nikam, iskanje alata more trajati , pa i satima :)
Ali usprkos tom mojem konstruktivnom neredu, tu sam ja kroz više desetaka leti uspel svega vraga skonstruirati, realizirati, a i den denes mi je nutri ljepše neg v cirkvi :)
Iskreno se nadam i od sveg srca ti želim da si složiš tebi ugodan hoby prostror i zaista u njemu uživaj. Pa makar da i radi ona :), :)
 
Tu od
6 Tra 2017
Poruka
16,292
Buš videl kad bu gotovo, radiona bi bila za auto mehaniku najviše, al sve se bu nutra delalo kaj bu trebalo. Stari stil radione,
Po zidu stare reklame, pepsia, onak reklame neke benziske iz 60tih godina, stari jukebox na zidu i taj stil, nezam kak da ti to predočim. Nekak ovak.

Ugalvno
rockabilly style. 😉🍺Ja isto baš ženi nedam da mi kaj posloži, onda to više nemrem najti nikak.

I ovaka muzika samo ide nutra. 😉

 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Kupljenec, počel sam te kužiti,
a ne ne,
nebreš ti nutra z plakatima i na silu dočarati "stari štih", pa ni to kazalište, da tu glumataš.

Radiona ti bude z vremenom sama po sebi poprimila stari štih, a onda buš več i ti i ona stari, pak se budete dobro slagali i nadopunjavali. Alat ti bude stari tek dok ga izraubaš, razdereš, a i lasi ti budu pobelele, a črne budu samo tu i tam gde ti kapne zgoreto ulje :)

Ovo s coca colom i mladim pucama nakeljenim na zidu je pokazivanje meseca v lavoru susjedima :)

Jedino ak imaš kakvi stari avtek od 60-70 let, za nutra parkerati, e to je nekaj drugo.
 

plus

Iskusan lik
Tu od
7 Sij 2016
Poruka
5,571
Plus, ne bude njemu kosa pobjelila. Shvatio bi da mu vidiš sliku :cool:
A za ovu zadnju rečenicu, pogledaj ponovno post #106.
No dobro, ja sam se pokušao izraziti "figurativno" za njegovu boju lasi (kose), jednako tak bi bilo da sam napisao da budem ja radi nečeg izgubil pamet - koju nemam :).
A ovo što se vidi u postu #106 ja zapravo ne smatram starim autekom, niti to ima 60-70 let. Starim autekima smatram ove kraj kojih stojiju dvije puce u postu #112.
(I ova desna puca, na tim slikama, mi je bolje u "retro stilu" od lijeve :p🥳👋)
 
  • Like
Reactions: ZJ

Najnoviji postovi

Na vrh